Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Ennek kétszer kellett nekifutnom , de leesett :)

nyiszi

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
A Variacad működik.

Devecz Miklós

Egészségedre! [#pias][#wave]

gaben

Elforgásra gondoltam én is természetesen, de néha a teló megvicceli az embert. ;)

Egyébként találtam ebay-en olyasmit, ami talán tényleg megfelelne.
Na majd délután jobban megnézem őket.

BUÉK [#wave]

v2cd2c066

Boldog Új Évet Mindenki számára!
Kérdésem a következő lenne. Lehet e sima mélyhornyú -legyen 6206- gördülőcsapágyat párban használni úgy mint ha az ferdehatásvonalú csapágy lenne. Nehéz beszerezni az utóbbi csapágyat, és ha kapható is, akkor horror árban árulják. Még azt szeretném megkérdezni, van e valami képlet számítás arra, hogy egy tengelyen milyen távolságra vannak egymástól a csapágyak?

Köszönöm!

gaben

Azt hiszem meg is van amit kerestem:
menetfúró befogó

zozo

Két mélyhornyúból soha nem lesz ferde hatásvonalú. Esetleg kúpgörgős csapágy válthatja ki a ferde hatásvonalút, csak annak szélességi méretei nagyobbak.

A csapágyak távolsága a tengelyen pedig a terhelés helyétől, nagyságától, irányától stb.  függ. Azt csak egyedi esetre lehet kalkulálni, általánosan nem definiálható.

Szalai György

Neked is boldog új évet.
Lehet mélyhornyú csapágyat használni ferde hatásvonalú helyett, de vannak hátrányai.
Figyelembe kell venni az úgy csapágyak méret eltérését, határfordulatát, axiális és radiális terhelhetőségét és az ebből következő élettartam változást a régiekhez képest.
Lécci töltsd ki és tedd láthatóvá az adatlapod adatait.
Csapágytávolságra nincsen képlet, a felhasználás igényei szerint alakítható.

bundyland

Szia !

Tudok új SKF ferde hatásvonalút 6eFt párban ha kell.
52/25/15mm

v2cd2c066

Nagyon jó lenne, csak nekem 62 mm külső és 25 mm tengely átmérőre lenne szükségem. Meg zárt rendszerre. Azért még gondolkodom rajta.Köszi a felajánlást.

papa49

Boldog új évet kívánok Mindenkinek.
Stl kiterjesztés hogy méretezhető át.
Kód generálásnál a tervezett méretet
veszi alapul, amit szeretnék változtatni.
Gondolok itt megvásárolt relief
fileokra.
Köszönöm a válaszokat.

vjanos

Meshlab vagy meshmixer pl megcsinálja.
De illene a kódgenerálónak is tudni skálázni...

w0hgtwf3w

Ha artcammel csinálod, akkor a betöltésnél tudod skálázni százalékosan.
Miután már betöltötted és dolgoztál vele akkor ha jól emlékszem  van skálázási opció, de az már ugye nem stl. hanem ac. fájl.

Ne így utólag magát az stl fájlt nem fogod tudni módosítani csak amikor betöltöd az artcambe akkor tudod skálázni, de az ugye utána art. fájl lesz.

w0hgtwf3w

papa49

Köszönöm a válaszokat.
Ismét nekifutok, és beszámolok az eredményről.
Tisztelettel:Novák János