Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

remrendes

Gyanitom azok is kinaiak, csak ok tudjak, hogy honnan szabad megvenni. Azert gyanitom pl naluk nem lehet olyan rossz, majdnem 120 ertekelesbol kozel 5*.

fn47xk7ei

Vettem olcsón egy gyorsdarabolót és most azt újítom fel . A satujánál a gondom , hogy nem tudom milyen volt az eredeti rugó . Valakinek nincs róla fényképe vagy nem tudja kb. milyen erősnek vagy hány menetűnek kellene lennie ?

szf

Eredetiben hogy nézz ki ennek a satuja?

remrendes

szf

Hát elég hitvány.
Valami precízebbet kéne felrakni helyette.

fn47xk7ei

Köszi , már előrébb vagyok .

fn47xk7ei

40-50-es zártszelvényhez vagy szögvashoz jó lesz . Nem kell ide spéci gépsatu .

szf

Nekem is ilyen gépem van.Csak körfürészlappal + frekivàltó.
Aluprofilt vágtam vele rendkívül hatékony és termelékeny.
De csak gányolás volt satu helyett.

fn47xk7ei

Az utolsó mondatot pontosabban és hosszabban írd már meg úgy jobban érteném .

szf

Nem satut használtam a munkadarab rögzítés re ,hanem zártszelvényből és menetesszárból készült rögzítő szerkezetet.amire nem vagyok büszke.

fn47xk7ei

Értem . Venni akarok egy 400-ast is és valószínű, hogy több verziót is kipróbálok majd a munkadarab rögzítésre mivel ezeken  a satuk könnyen leszerelhetők . Egy csavar oldása után leemelhető és cserélhető .

szf

De egyszer elvétettem a fordulatszámot.

u6p5jr23k

Szia.

Ha MD-400 a típusa, akkor van egy ilyen satum. Meg tudom nézni, de holnap 24ezek, úgyhogy leghamarább csak jövőre :)

Ha stimmel a típus, írj privátot.

fn47xk7ei

Van nekem is ilyen 300-as fémvágó tárcsám csak nem új ezért élezni kellene no meg jelenleg frekiváltóm sincs és plusz azt nagyon alacsony fordulattal járatnám így egyszerűbb lenne egy külön gépet készíteni hajtóműves motorral .A végső terv viszont egy szalagfűrész de az viszont sok idő megépíteni .

fn47xk7ei

Köszönöm . Szeretném az eredeti satuját is felújítani .