Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zozo

Itt van pl. egy 1400 Ft postával, de ehhez kell egy eu dugó is +100 Ft-ért. Vagy eu dugósat keressél.
töltő 6V 500mA

zozo

Bocs, ennek nem jó a primer feszültsége, nézek másikat.

zozo

Ez írja, hogy 240V primer, lehet tudja az előbbi is, de nem írja az adatoknál. No és ez 1A-t tud.
6V 1A töltő   Kell hozzá EU-s dugó illesztő

se6a9e636

Van még 3 adapterem a következő paraméterekkel!
De nem szeretnék hozzá kötni semmilyen izzót, egyrészt mert nincsen másrészt nem tudom hogyan kell meg mihez!
output:5V---2000mA
output:15V---1.0A
output:DC 12V---2A

Ezek közül esetleg rövid időn belül fel tudom e tölteni az aksit?
Vagy még vannak tetováló tápegységeim is 1A -eres és 2A-eres a feszültséget lehet rajta állítani esetleg még ezzel ha lehetséges!

zozo

Wazze, a fizika órák helyett merre jártál, hogy egy izzó soros bekötése probléma?[#nevetes1]

Ha a tetováló tápegységed egyenáramú, (tudod,  +/- kimenete van) és 7,2V-ot be tudsz rajta állítani, akkor az 1A-essel fel lehet tölteni.

Sztem keress valaki havert, aki tud segíteni.

se6a9e636

Nem az a problémám, hogy nem tudnám be kötni!!!!

se6a9e636

Egyébként tudom, hogy +/-, csak a vezetékhez kössem e vagy barmoljam szét az adaptert és ott kössem e sorosan ?
A lényeg a kérdésemben az volt, hogy ezekkel az adapterekkel fel tudom e tölteni mindenféle hozzá nyúlás nélkül.+/- fizika!De az előbb mintha azt írtad volna, hogy segítesz nem pedig alázol! +/- [#alien2]

zozo

Amiket adaptereket felsoroltál, egyik sem jó, ezért csak a tetkós táp jöhet számításba, ha 7,2V-ot be tudsz rajta állítani.
Kilóg belőle két madzag, a negatívot rákötöd az akku negatív sarkára, a pozitívot pedig egy 5W 6V-os szofita izzó egyik végére. A szofita másik végét pedig az akku pozitív sarkára.
Aztán hadd szóljon. Ha már semennyire nem világít a szofita, akkor még hagyhatod pár órát, aztán kész.

se6a9e636

zozo

Nincs mit. Majd számolj be az eredményről.

se6a9e636

se6a9e636

Fel töltődött, az izzót nem kötöttem közé,de nyomott bele energiát. Igaz a tetkós pedált le kellett súlyoznom, de be vált. Azt hittem tönkre megy a tápegység,de ki bírta! Veszek majd hozzá töltőt és akkor a kisfiam nyomhatja neki 1000-el!Köszi a segítséget!

c2nsu773m

Angolul hogyan írják a marómotorra felszerelhető elszívó fejet?
Vagy van valakinek kész elszívófeje, esetleg rajza ami alapján elkészíthető lenne?
Esetleg lenne olyan aki gyorsban le tudna gyártani ilyet?

dezsoe

c2nsu773m