Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Tudom :) Ma kértem el a telepvezető után futóját , hogy hazavigyem vele a betonkeverőt amit megvettem az orruk előtt . Készen , jó pénzért nem nagy kunszt megvenni .
Egy szerszámmarót pénteken tettem fel utánfutóra a gépkereskedő ismerősömnek .80 kilométert autózott értem , mert nem volt még kész autó amivel hazajöhetem volna :)

jani300

Tudod mi az y csapágy ? PERSZE HA NÉGYET TESZEL AZ MÁS .
Tegyek képet . Akár találhattál is már :)
De bontóba is nézhetsz , olyant amit a nem kurrens .

fn47xk7ei

Egy tengelyre szerelve két Y csapágy az nem fordul ki . Én is szeretem használni az Y csapágyakat .

jani300

Hát , én a kereket forgatnám ugye ... Nem egy hosszú tengelyt . Ezeket mezőgazdasági cuccnak tartom ,de azért ebből is van néhány .
És szinte akármennyihez hozzátudok jutni hátsó futómű darabhoz . Több csatornán is .

fn47xk7ei

Most már értelek - te nem a talpasra hanem a négyszögletes lapos házzal rendelkezőre gondoltál és a kerékre szerelve nem a vázra .

jani300

Ja , ezt én nem olvastam elég figyelmesen , úgy persze jó !

mub587d5i

Üdvözlet!

Egy lézer fejjel ellátott mechanikához x-y, életre keltéséhez kérnék segítséget,(mac3) tiszaújváros környékéről. Természetesen nem ingyen kérnem.
Szabó Norbert 06704110419
Előre is KÖSZÖNÖM!

se6a9e636

Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem felétek, elektromos dolog, mégpedig: van egy olyan gyerek quad akkumulátor ami egy Power your life LONG wp 4-6 zselés akkumulátor ami 6v4Ah-ás. Mivel tudnám én ezt feltölteni? Mert jelen pillanatban kaptam hozzá egy olyan trafót ami SEC: 12V-200mA. ezzel tölthetném e, és ha tölthetem akkor mennyi ideig. Hátha van köztetek valaki aki ért hozzá, köszönöm előre is a válaszokat.

000000000

lm317 amit fesz stabilizátor modban 7v feszt kel beálitani a töltö áramot egy soros 6v 5W izó elvégzi automatice!
Ez a legegyszerübb olom aksi öltö!

000000000

valahogy igy.......

000000000

vadember

12 Voltos töltővel ne tölts 6 Voltos akkut. 200 milliamperrel egyébkén 5 óra alatt menne bele 1 Ampernyi (1000 milliamper) áram, tehát a te akkudat legalább 20 órán át kellene a töltőddel tölteni, ha jó lenne a feszültség szintje.

horcsab

Akkor a Graetz bekötésén variálj még egy picit.

se6a9e636

Köszi ! Sajnos nem értek hozzá semmilyen formában!
Milyen töltővel tudnám tölteni vagy adapterrel?Mi legyen rá írva milyen paraméter legyen rajta?

zozo

Amíg nem veszel egy 6V-os töltőt pl. aliexpress-ről, addig próbaképp egy 7,5V-os adapterrel, sorbakötött izzóval feltöltheted. Izzót az adapter áramához igazítsd.
Segítünk, ha van valami ilyen dugasztápod.