Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

nem úgy van az ...[#vigyor4]

kg0sy39yf

Arduino CNC SHIED-en van tartóáram?
Nem találok rá módot! :(
(vagy csak béna vagyok!)

zozo

Csak azt tudod állítani, hogy a motor megállás után mennyi ideig tartson még. Ez persze csak másodpercnyi időt jelent.

Enélkül is verejtékeznek a vezérlő IC-k, ha még tartania is kellene, akkor már nagyon/agyon kéne hűteni  :)

ybm4ifb

Sziasztok

Valaki látott már ilyet??
Elektromos targoncában volt 2db egyforma.[#banplz]

000000000

Mi más lehetne mint egy több 100 Amperes DC motorvezérlő mert 3 fázisú AC-nak vagy BLDC-nek kevés a nagy áramú csatlakozó !
De egyszer már írtam ezzel kapcsolatban !

ybm4ifb

Szia
Igazábol az érdekelne hogy hogyan kell bekötni..mi micsoda
csatlakozok funkció ..
Sehol nem találtam róla semmit.

Miután Én szerelten ki,azt tudtam hogy DC motor vezérlő.

000000000

Ha te szedted ki akkor lehet, hogy feliratozni kellet volna.
Géptípus alapján talán nagyobb eséllyel lehetne valamit találni mint azon a sajtcédulán feltüntetett jelölés szerint.

sanka74

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen inverteres hegesztőt vegyek? Otthoni taknyoláshoz kellene (nem szakmám), azaz most elkészítem a kerítésemet, utána lehet hogy csak évente egyszer használom csak. Nem ipari munkára kell,  2-4 mm vastag acélt, zártszelvényt fogok vele hegeszteni maximum.
Köszi a segítséget!

KoLa

Erre a célra bármelyik jó!
Nem kell hozzá 100A sem!

KoLa

Egyébként nekem, GYS 161 van( made in france, 75eft kb ) de főleg az indukciós hevítő tápegységeként teljesít!
Ha jól emlékszem a másfeles falú zártszelvényhez 60-70 A között kellet a potit csavargatni.

fn47xk7ei

Nono ![#ejnye1] Ezzel vigyázzunk mert sokan köpködtek már a kis 100 A-es gépekre mert két darab 2,5-ös pálca elégetése után lekapcsolt a hővédelem és lehetett sörözni . Én otthoni használatra 130 A-es gépet ajánlanák és akkor tud rendesen hegeszteni ( itt a bekapcsolási időre gondoljál ne az amperra vagy az elektróda vastagságra ).

fn47xk7ei

A GYS meg nagyon rossz konstrukció és drága - főleg a javítása . Elég jók a kínai ZX7-es sorozatú termékek barkácsolásra .

Bicska

Ár-érték arányban lehet hogy drága, de én kb 10 éve gyűrök egyet nagy megelégedéssel. - amúgy irtózom a francia dolgoktól, ezt sem értem, hogy vehettem meg :)

KoLa

Ezt nem tudtam!
10 éve meghegesztette egy 36mx50m-es csarnok vasszerelvényeit.
Aztán, pihizik azóta a hevítőmön mint tápegység!Semmi baja.

fn47xk7ei

4 évet húztam le olyan cégnél amely GYS-eket forgalmazott és hidd el láttam egy-két dolgot . Forgalmaztuk a Rilon-t is és a javítandó GYS-ek hegyekben álltak a szervizben míg a kis kínaiból ali-alig csurrant vissza 1-2 darab javításra . Persze vannak rosszabb gagyi cuccok mert jó párat teszteltünk is . De megnyugtatlak a GYS is csak félig csigazabáló azaz csak ott pakolgassák össze valami nagy országból küldött főelemekből . A burkolatáról nem tudok infót .