Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

z2a2u8wf

Csak A1-02 paraméter van. Nincs A1-01 meg A1-03

000000000

Akkor nem tudom ilyen frekvenciaváltód van mert A1-01 paraméternek lenni KELL !
Utolsó lehetőséged a A1-02-ben nézd meg mire van állítva és próbáld meg a 0-ás paramétert.
Rég programoztam ilyet, de úgy emlékszem ha engedélyező jel aktív akkor semmilyen paraméterhez nem tudsz hozzáférni.
Így a A1-02 sem

z2a2u8wf

A1-02 00-ra van állítva és nem is enged mást beírni

000000000

Ezt nézted ?
Rég programoztam ilyet, de úgy emlékszem ha engedélyező jel aktív akkor semmilyen paraméterhez nem tudsz hozzáférni.
Így a A1-02 sem.

Mint ebben az esetben is.

z2a2u8wf

Bocsi de én egyáltalán nem csináltam még ilyet :). Engedélyező jelet hol ellenorizzem?

000000000

Bekötötted az IO kártya reléjét a S1 SC-be ?
Fut a Mach vagy csak a PC van bekapcsolva mikor teszteled ?
Mert ha csak a PC fut akkor az IO kártyán meghúzza a relét és az aktiválja a S1 kimenetet. (Forward irány)
Ilyenkor még a sokkal "butább" frekvenciaváltók sem engedik a paraméter állítást.

z2a2u8wf

Csak a frekivalto kap áramot. A pc és az IO kártya nem. Viszont a max és minimum frekivalto es az felporgetesi időt be tudtam állítani.

000000000

Passz !

HC H1 össze van kötve ?

Nekem mennem kell csak esze leszek.

z2a2u8wf

Bocsi a katyvaszert de telóról írok. Tehát max min freki beállítva valamint a felporgetesi és a lassítási idő.

z2a2u8wf

svejk

Igen, HC-H1-H2-ötkösd össze, de biztosan össze van most is mert különben villogna az Alarm LED.

svejk

Ja, kérem akkor ez le van jelszavazva!!

svejk

Menj az A1-04 paraméterre, addig, hogy a 04 villogjon.
Ekkor nyomd meg egyszerre a stop és felfelé nyíl gombot, ekkor megmutatja az A1-05 paramétert amiben a jelszó van.

A feloldást meg csináld ahogy a gépkönyvben le van írva, nem akarok most annyit körmölni, meg nem is tudom fejből, mert elég kacifántos.

z2a2u8wf

[#nevetes1][#nevetes1]
Nincs A1-04. Csak A1-02 paraméter van az A sorozatból.

svager

Szerintem te a setap menüt nyomkodod a paraméter helyett.[#sniffles]