Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Úgy tudom az automatákban csak kártya terminál van, kp-vel nem tudsz fizetni.

xg2w6ib9x

xg2w6ib9x

Gondolom, hogy olyan verzió meg nincs, hogy posta hivatalban adom fel és automatába érkezik.
Illetve ha van, feltételezem, hogy az lényegesen magasabb tarifával működne.
Sajnos a csomagautomatás tarifákat a posta weblapján olyan ügyesen eldugták, hogy meg sem találtam.

zozo

Szerintem a postán is fel tudod adni, csomagautomatába címezve, mert ír ilyen árakat. Ez esetben kp-vel fizetheted.
A pdf jobb szélén látod.

díjszabás

b4nm7gjvr

De van olyan, hogy posta hivatalban adom fel és automatába érkezik.
És a címirat kitöltő -> Itt az "MPL csomag"-ra kell kattintani.

Extraként, ha itt kitöltöd és nem tudsz nyomtatni a rendszer küld a megadott e-mail címedre egy számsort (minden esetben küld) és azzal is be tudsz menni a postára, és a számmal lehet kérni az MPL csomagautomatás feladást!

xg2w6ib9x

Sziasztok Zozó és Franczy !

Köszi a segítséget mindkettőtöknek !

Sajnos Zozo linkjére nekem valamiért csak üres oldal nyílik meg, de majd tovább keresgélek, ezek szerint valahol megtalálható az automatás tarifa.
[#wave]

xg2w6ib9x

Nálam van valami gubanc a pdf-ek megnyitásával.
Majd a másik gépen.....

b4nm7gjvr

Megcsináltam képbe amit zozo küldött linket:

b4nm7gjvr

Megjegyzés -> Az MPL Csomagautomatás főbb tudnivalók:
A küldemény legkevesebb 18 x 12 x 1 cm; de legfeljebb 50 x 31 x 35 cm méretű, és maximum 20 kg súlyú lehet!

z2a2u8wf

Ez így nagyon jó, köszönöm.

xg2w6ib9x

Nem győzök hálálkodni ....!
[#worship][#integet2]

b4nm7gjvr

Ne tedd! Szívesen segítek!

000000000

A Mach3-at is be kell majd állítanod különben nem fog elindulni a főorsó !
Pár kép a beállításhoz:

ywathzay

Te milyen vegyületben színezel? A titánon az eloxálást kell "tartósítani"? Az alumíniumon úgy olvastam hogy igen. Ezen kell?

z2a2u8wf

Csak nem szeretnék elkötni semmit. A kép alapján meik megy a frekiváltó S1, SC, AC, A1, sorkapcsába?