Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

A diamant egyik ( talán legnagyobb és "ős" forgalmazója régi munkatársam (volt ) Miskolcon . Sajnos a diamant ára az elmúlt 20 évben megtízszereződött . Ezért próbáltam a házilagos helyettesítést  . Valójában egy molibdénszulfiddal és mészkőliszttel adagolt epoxi

Csuhás

Soha nem dolgoztam ezekkel az anyagokkal, de valószínű hogy az egy csapágyhoz szükséges kis mennyiségben nem kapható.

Megoldás lehet még valami spéci műanyag zx-324 pl igen kis súrolódási együtthatójú, szóval egy ilyen hüvely egy hasított házban szerelve. Így pár századot összenyomva szépen be lehetne állítani a kotyogást.

Révész Richárd

Csuhás

Megkerestem már őket, válaszra várok jelenleg.

wvdn6us49

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, beadta a kulcsot az asztali gépem, a laptopomon pedig nincs párhuzamos port.
Laptoppal szeretném hasznalni az alábbi vezérlőt:
https://www.cncpart.hu/elektronika/motorvezerlo/vtype4t

Van esetleg valaki, aki rendelkezik hasonló tapasztalattal? Milyen usb átalakítót érdemes használni?
Koszi!

designr

Addig is míg válaszra vársz..
Kimentem a műhelybe és találtam valamit..ha irsz egy cimet elküldöm,én is ugy kaptam.
Belső átmérő 30mm

Csuhás

Köszi az ajánlatot, de meghagyom nálad. A 30 nekem kevés, 35mm rudakat vásároltam mert morse4 furatot akarok az egyik végébe. Még így is meg kell majd az egyik rúd végét toldanom az er32 patron befogónak. De jó hogy mutattad a képet mert ilyen csapágyat akarok venni.

000000000

Látom, Csuhásnak kicsi. Én megvásárolnám. Sőt, ha lenne 4 darab az lenne az igazi.

designr

Sajnos csak ez a 2 van ..de ha postaköltségért (levél) kell akkor irj magánban..

designr

Mielőtt először kerestél megoldást erre azelőtt kelt el itt a fórumon egy kőlehúzó..profi megoldás..nem látszik a hüvely milyen anyag,de valami hasonlót el tudok képzelni..

000000000

remrendes

En eddig SKF-et lattam, majd megnezem pontosan, ha foldet ertem.

svejk

Bármelyik mezei csapágyboltban beszerzik neked másnapra.
Én mondjuk inkább azt a sárga lyukacsos falú perselyt venném.

fpd0kbd4

Még megvan! Azóta sem jelentkezett érte, aki elvileg megvette!

svejk

De vannak hasított perselyek teflon, grafitos teflon meg mindenféle csuda anyag bevonattak, melyek nagyon jó siklási tulajdonságokkal rendelkeznek.