Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

frob

Csikarc, köszi! kotrok hátha megtalálom!

frob

rémrendes, igen megfelel digitálisan is, mondjuk az ilyen könyveket szeretem megszerezni papírformában is, de amíg nincs jó másképp is, szóval köszi, ha odajutsz akkor légyszi passzold el
köszönöm!
R.

D.Laci

svejk

svejk

A vékony részeket úgy is felkapná.

svejk

Egy violinkuls és egy "tá" meg egy "ti-ti" DXF is elég lenne azokkal talán már valahogy elboldogulnék a MasterCAM-ben

guliver83

Mondani akartam, hogy kivágom neked co2 lézerrel, de egyenlőre a kicsi gépbe nem fér bele!
Ha kész a nagy gép bármikor szívesen megcsinálom!
Itt nézd meg képek

remrendes

Ez Fusion. Ki tudod menteni belole a dxf-et.

guliver83

remrendes

Az illetekeseknek email ment.

6rk75uezn

Sziasztok.
Keresek olyan embert aki egy jó ismerősömnek tudna segiteni a XXIII ker ben egy ME-250 es elektronikájának a javitásában.
Ha volna olyan kérem jelezze.

Köszönöm szépen.

bznc93pf5

KERESSÜK a képen látható élzárógépet, HOLZ-HER 1310-1 a típusa, 256 a gyári száma, a gépet pár éve eladták de még nem fizették ki, a gép körözés alatt áll, sikkasztás ügyben nyomoz a hatóság, pénzjutalom a nyomravezetőnek, remélhetőleg börtönbüntetés az elkövetőnek de ehhez kell a segítség, aki lát ilyen gépet valahol, netán a mostani tulajdonos is olvassa a hirdetést ellenőrizze a gép gyári számát, 5 helyen fellelhető, +36 30 60 90 369 es számra várom az információt. Köszönöm ha segítesz!

bznc93pf5

3mm átmérő kb 20mm élhosszal keresek 2 élű félgömb (ball) marókést, van vagy tudtok valakinél eladót?, sürgős lenne, köszi

uph5fcryd

Kedves Sándor,
Mindenek előtt köszönöm a reagálást, azt hiszem túl általános segítséget kértem és ön volt az egyedüli aki válaszolt. Eleddig csak egy kis méretű esztergán pörgettem a fadarabokat abszolút kézi módszerekkel. A tangenciális késnek lesz helye, sőt úgy tervezem, hogy 4 szerszám állás lesz a keresztszánon (1/ leszúró, 2-3/ ez a V-alakú két oldalról jobbszár merőleges, bal szár merőleges, 4/ marómotor). Jelenleg úgy állok, hogy elkészültek a főorsó, a hosz- és keresztszán mozgások. Meg vannak a léptetők, a szervo. az orsó csapágyazást várom, hogy tovább tudjak lépni. Az elektronika elemei szintén megrendelve úton...
azért majd beszámolok, ha lesz némi előre lépés...
üdv:
navra

ANTAL GÁBOR

Adott egy kb 25 éves német szárítószekrény 2 db helyem Pt100 al mérik a hőmérsékletet.  Modernizálni kellene a mérést ( még higanykapcsolóval kapcsol)  Omron vagy  Dial comp os   mikrokontrolleres PID es szabályzót tennék bele .

DE a megrendelő ragaszkodik hogy fizikailag  2 helyen legyen a mérés . Ha sorba kötöm a Pt 100 akat akkor 200 ohm lesz  a 0 fokos eredő ha párhuzamosan akkor 50  A szabályozók 100 ohmot várnak
Ki tudja a megoldást ? ( A 4 érzékelőst magam is kitaláltam .) Vagy csináltassak egyedi ellenállású  ( 50 vagy 200 ohmos ) hőmérőket ?  Az lenne az egyszerűbb ha a kontrollert át lehetne állítani vagy  az AD konverternél kellene egy faktor állítási lehetőség