Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Azért is jó lenne egy próbát tenni, hogy látni lehessen miként viseli el a már többszöri "gyötrést" hidegen ez az anyag. A belső menet kialakitása amely menetenként átvágja a hegesztést további kérdőjeleket vetit a homályos térbe.

István83

Pár próba ma már meg van ,nem is rossz eredményekkel,de majd végleges méretekre  leszek kíváncsi.Mai méretek:30*30*2 saválló zártszelvény 34.2mm átmérőre húzva.egyenlőre belülről csak tágítva ha kész lesz a külső vissza vasaló azt is megmutatom.

jani300

Tetszik ! Egy buta kérdésem van . Simán préseléssel van tágítva , vagy esetleg forgás közben ?

István83

ra8nsmk6w

Nekem is tetszik! Bár nem voltam ennyire optimista.
"A tett halála az okoskodás" Ez most is bebizonyosodott.[#eljen]

guliver83

Tudna nekem valaki segíteni angol fordításban?
Kaptam egy levelet és le kellene fordítani.
A google fordító nem olyan jól tud fordítani a lényeget értem de nem teljesen.

vjanos

Küldd el, de csak este 9 magassagaban tudom visszaküldeni.

guliver83

Átküldtem  köszönöm!

svejk

Végül is ez pontosan milyen anyagösszetételű saválló szelvény amit próbáltál?

István83

Elnézést rosszul írtam, ez csak rozsdamentes nem saválló  1.4301.Ezen csak lágyított víz fog menni.Csak a rendszer tisztaság miatt kell rozsdamentesnek lenni.

r5y7cufaj

Sziasztok!

Budapesten hol kapok szép, karcmentes vékony (0.8-2.5mm) rézlemezt?
Köszi!

r5y7cufaj

A bronzkerben már találtam is. Esetleg ha tudtok más helyet is, írjátok meg.

s73tgf9vg

Köszönöm szépen, ez az ERBA C300 egy az egybe úgy néz ki mint az enyém, felépítésre, színre, apró részletekre is. Köszönöm szépen a segítséget, így már meg tudom oldani a pótlását.

Devecz Miklós

000000000

Ahogy az elején is megmondtam, ha van géptípus egyszerűbb megtalálni az alkatrészt !