Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Pont így van ahogy írod. El lehet készíteni AC ben is de ..................

PSoft

Nálam meg, az "úgy szeretném" azt jelenti...ahogy, én akarom/szeretném.

No de majd Ő, leírja,(még egyszer)hogy mit szeretne.
(ha leírja)

000000000

Így önmagában igen. De, abban a szövegkörnyezetben?.[#nemtudom]

wvdn6us49

Kedves Danibá!
Tisztában vagyok vele, hogy az eredeti nem marva van, de ahogy Psoft helyesen értelmezte és leírta, ennek a bútornak a kicsinyített másolatát AKAROM megcsinálni apró módosítással, ugyanis a lamellás ajtót, egy darabból szeretném kimarni!
Remélem megfelelően és érthetően fogalmaztam!
A segítő válaszokat köszönöm!

000000000

Nem vagyok benne biztos hogy én nem jól értelmeztem. De, már tudom, nem úgy ahogy te gondoltad.
Ha, megsértettelek volna, akkor elnézésed kérem. Nem ált szándékomban. Inkább segítő szándékom volt.

Azt még nem tudjuk, milyen segítséget vársz?

vjanos

- SDP/SI -t néztétek?
- Rendeljen kínából két keskeny szíjhoz való kereket, az egyik oldalukról a peremet ledobni, összeforgatni, pozícióban két csavarral öszefogatni, azt kész a dupla széles.
- Kis türelemmel lehet egy ütőkést köszörülni és forgatóval legyártani a kereket. Nyilván ez nem elsőre lesz jó :)

000000000

Ááá, ez programban megtervezhető. CNC -vel legyártható. Csak nem éri meg 3 darabot. A Kínai is inkább önti a gagyi kerekeit. Vagy 100 ezresével marja.

morfeus

Sziasztok!
Az lenne kérdésem,hogy most tanulom a G-kódos programírást és szeretnék ezzel párhuzamosan egy olyan rajzprogramot is használni,ami képes (ha van ilyen) Gkódot generálni a rajzból!
A kérdés milyen programot használtok,illetve milyet ajánlanátok?
Amit lehet netes géppel használni(ha van ilyen opció)!

Előre is köszönöm a segítséget!

vadember

RJancsi

Félreértetted a kérést! Nem g-kódból szeretne rajzot, hanem rajzból (3D testmodellből?) g-kódot.

somma

Szia @morfeus !
Nézz meg egy néhány Fusion 360 videot. Amit leírtál elvárást, azt mindet tudja, ingyen.
Sőt @vjanos oktató videosorozata nem kis lendületet adott a progi használatához. (100 000 köszönet érte !)

morfeus

Szia!

Nagyon szépen köszönöm válaszodat,megnézem mindenképpen!

morfeus

Szia!
Elsőnek!
Második,hogy nem a google használata volt a kérdés mint írtam(de ettől függetlenül köszönöm)hiszen nekem eszembe sem jutott volna rákeresni [#hehe] hanem az ,hogy ki melyik programot preferálja [#nyes]

kaqkk007

Én az aspire-t használom ha van kedved azt is kipróbálhatod .

svejk

Keresem a DiskDupe program valamely verzióját.
5.1-es trial verziót lehúztam de nullával való osztási hibát ír ki induláskor, pedig win-es verzió.