Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

Tibi,miért nem tudtál a hozzászólásom felett elsiklani ha segiteni esetleg nem tudsz??
1 alkalommal bannolna voltál és 4 felhasználó letiltott,ezen annyira nem is csodálkozok.
Az én esetemben pl honnan tudod hogy az a kés most nem jó?
[#ejnye1]

vadember

6rk75uezn

Jani,Csuhás nektek köszi ;)

3vv2btrhv

Megjött a kondi , beraktam . Rögtön elindult a szivattyú . Köszönöm a segítséget . [#worship][#worship][#worship]

keri

Örülök neki [#eljen]
Kicsit aggódtam, hogy a hasra ütéses tippemre ilyen hirtelen meg is vetted, de nem vészesen drágák, és leggyakrabban ezzel volt bajom aszinkron motoroknál, amikor elgyengült.

3vv2btrhv

Nem volt veszteni valóm , 500 Ft volt  kondi .

000000000

"Az én esetemben pl honnan tudod hogy az a kés most nem jó?"

Pl. onnan sejthető, hogy te már itt bemutattad az "szaktudásodat" esztergakés köszörülése kapcsán, emlékszer erre a művedre?

És akkor csodálkozol, hogy remeg minden, amikor egy Laacika féle "bottal" akarsz forgácsolni?
De tudod mit, támaszd ki inkább fadarabbal, pakoljál alá ahogyan írták ólomlemezt, stb .... Rengeteg csodás ötlet van itt.:)

Ja és megkérlek, hogy ötödikként te is tegyél tiltólistára, hiszen így nem zavarom a tisztánlátásodat.[#nyes][#integet2]

6rk75uezn

Nagyon szivesen csatlakozom ahhoz a 4 emberhez!!
Ja persze hogy emlékszem,csak tudod azóta már más anhelyzet,tudod én tanulok/fejlődök,gyakollatban is.
De te csak örülj met te neked már nincs hova fejlődnöt[#nevetes1][#wave]

hostya

"De te csak örülj met te neked már nincs hova fejlődnöt"

Azért óvatosan.., az ilyen megnyilatkozással..! [#ejnye1]
Nálam is hasonlóval "dobtad el a kalapácsot"..

6rk75uezn

Szerbusz hostya.
Hát te is itt vagy[#eljen]

ANTAL GÁBOR

Az otthoni nemesítést nem ajánlom (borítékolom hogy nem fog sikerülni ) mivel melegíted fel a vasat ? " gázsparhéttal ?"
 ,  honnan tudod hogy elérte a  860 C fokot ( a színéből ? )   Van elég edző olajad a leedzésére ? ( ha kevés az olaj akkor az be fog gyulladni és leég a műhely)
 Van precíz megeresztő eszközöd ?   Ha túlereszted akkor pucu lesz , ha alul akkor eltörik .. Azt rá kell bízni a szakemberekre  . De írtam hogy készen is lehet kapni ... Ha ceruzahegyezővel dolgozol akkor próbálj olyan átmérőt venni amihez hozzá sem kell nyúlni , vagy kérj meg valakit akinek erősebb a gépe...  A hőkezelés egy önálló tudomány ( persze lehet "gálézni " mint Indiában )

000000000

Köszönöm Tamás. Megoldódott a TM -el. Sajnos, sokkal bonyolultabb volt a probléma.

Csuhás

"pakoljál alá ahogyan írták ólomlemezt"
Atyavilág, Te sem vetted a fáradságot hogy elolvasd amit írtam. Így kár volt válaszolnod rá. Ólomlemezt a kés alá, jaj!

b4nm7gjvr

Jó, hogy azt nem írod neki:
Szerbusz hostya!
Hát te még élsz?
Mikor szabadultál?
:D

PSoft

Jééé!

Te tudsz tagoltan is írni!?[#nevetes1]