Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zozo

De várj még kicsit, azért még utána nézek, mert egy infó nem infó :)

zozo

Ok, mehet. X DIR PIN14 [#integet2]

000000000

Köszönöm működik!!
:) :) :)

zozo

No látod. Ezért kérdeztem tegnap, hogy milyen kártyád van, így már mindjárt kiderült a turpisság. [#nevetes1]

Ha a többi axist is bekötöd, figyelni kell rá, mert összevissza vannak a PIN kiosztások, nem egyeznek a mach kiosztásával.

000000000

Huu, basszus! Ilyen töketlen kártyával is ritkán találkozik az ember. [#violent]

dezsoe

Zozo volt a gyorsabb! [#taps] Ezért kérdeztem én is a kártya típusát. :)

000000000

igen most azzal küzdök

szf

Nema34-es léptetőmotort max milyen széles bordás szíjjal érdemes használni?

z2a2u8wf

Érdekelne hogy egy T5-ös szíjnak mennyit szabad "kottyanni" a szíjtárcsán? Amit vettem kb 0.7-0.8mm a kottyanása.

korbendallas

Szia.
Szerintem 0mm-et. Nekem nem kottyan semmit

z2a2u8wf

Hát ez kotyog rendesen. Pedig Power belt-es.

D.Laci

Akkor azért. :)
PowerGrip -es szíjat keres. Nyh. Debreceni ut. ABT ROLL kft.  , vagy rendelj valahol.

z2a2u8wf

Ezt a család utcán vettem. A tárcsát és a szíjat is. Nem gondoltam volna hogy kotyog.

000000000

Sziasztok!
Elindítottam a marógépet,hát ez valami cefet sza........!
Kezdődik azzal,hogy anno ki írtam a tengelyekhez tartozó adatokat lépés,sebesség stb. hát közel sem az holott a mechanika nem változott csak a régi vezérlő meghalt és cseréltem tengelyenkénti vezérlőre!
A motorok zenélnek,kör helyett csinál egy tojást!
valaki le tudná írni,hogy lehet pontosan kiszámolni az adatokat amit a mach3-ba kell beírni?
X,Z tengely az egy tengelykapcsolóval csatlakozik egy 12x3 trapéz orsóhoz
az y ugyan ilyen orsó van rajt csak egy 1:3-as áttétellel!
anno találtam egy programot be kellett írni az adatokat és ki írta mit hova kell beírni,a másik vezérlővel tökéletes volt de ezzel nem!

jani300

Nem értek hozzá , csak lesekedek ,hátha egyszer eljutok odáig , hogy hogy nekem is legyen valami gépem .
Egy step jelre lép egyet ugye ? Na ha most a vezérlő nem ugyan arra van állítva mint amit megadtál akkor már más a megtett út , gondolom én .  Legalább ellenőrizhetem , ragadt e már rám valami a sok olvasásból :)