Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Milyen leválasztó kártyád van? Kéne tudni, mert lehet, hogy a vezérlőnél nem a GND-t kell közösíteni, hanem a DIR+ -ra kell 5V és a gép felől jövő jel megy a DIR- -ra. Gyanús az a fix 4.5V...

000000000

A leválasztó kártya és a meghajtókártya pedig e szerint van bekötve CLK+ -> XS STEP
        CW+ -> XD DIR
        CLK-,CW-  -> XN GND

gaben

Sziasztok,

Yaskawa J1000 frekiváltónál, be lehet állítani autotuning-ot?

Leírásban nem találok erre vonatkozó utasítást.

köszi [#wave]

dezsoe

No, ebből semmi sem látszik. :) Van-e olyan képed, ahol az alkatrészek típusa olvasható? Vagy egy pontos típus, amit kereshetek a neten?

hostya

"Amire gondolsz, az az lehet, hogy 64bites Win7-tel (és egyébként 64bites XP-vel!) nem megy a Mach."

Igen.

Erre gondoltam, mert azt írta hogy a Win7 indulásakor 'borul a bili'...
Valóban így van ahogy írod. Belátom tévedtem..  (Mea culpa.)

Köszönöm a helyre igazítást.[#worship]

000000000

Ha rákattintasz, elég jó kép jön elő.

dezsoe

Hidd el, megtettem. Pont ugyanúgy nem lehet leolvasni az alkatrészek adatait. :)

svejk

Aligha, azt általában csak a felsőkategóriások tudják illetve a vektorosok.

Olyan precíz szabályozásra lenne szükséged, hogy kellenének a motor adatok?

dezsoe

Én kérek elnézést, kicsit hevesebben válaszoltam a kelleténél. Mentségemre szóljon, hogy azért ragadtam billentyűzetet, nehogy Tibor bemenjen a málnásba: nem oprendszer baja lesz neki, hanem az illesztőkártya jelszintjével lesz gond. Ha látom majd a kártyát, illetve annak a kimeneteit, akkor lehet tovább agyalni. :)

000000000

Bocs, félreértettem mit szeretnél nézni.

gaben

Akkor tárgytalan. Megoldom e nélkül is, csak azt hittem ebben is van. A manual elején említi, de utána semmi.
Marad a szokásos módszer. ;)

ckeres

Előre elnézést hogy bénát kérdezek, nem vagyok villanyszerelő/műszerész és nem is én akarom beszerelni majd, hozzáértőt fogok erre megkérni csak nem akarok olyat megvenni ami nekem nem lesz jó...

Szóval egy Input 3F, Output 3F frekvenciaváltó "alapból" szokta tudni hogy Input 1F ról is lehet üzemeltetni ?

Konkrétan Baldor VE1026A02  In 3F, Out 3F és doksi szerint az A méretű készülékeket lehet 1 fázis inputról üzemeltetni (és teljesítmény sem csökken ezen méretnél ha jól értem doksit...)

Manual

(doksiban pont ez a típus nem szerepel, de Baldor oldalán azt írják hogy ez a típus 18H series, szóval elvileg/talán jó hozzá ez a leírás....)

Előre is köszönöm [#smile]

000000000

zozo

A mach-ban a 14-es PIN-re állítsd át az X Dir-t és működni fog.