Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Teaway

Én vettem, megnéztem, az is így működik. Ennyi pénzért viszont nem hagyhattam ott.

4um5b65d

Én már eleve vörös billentyűzetet és monitort vettem a video szerkesztéshez.
[#nyes]

4um5b65d

Fent van ! Már arra gondolok, hogy valamelyik video részlet sérült és amiatt csinálja...

000000000

Akkor passz, nálam ok...

PSoft

Felejtsd el a Windows-os MuviMakert.
Egy csomót szívtam vele én is.Vontatott,akadozik,lefagy...
Mióta a "Sony Vegas 7.0 Build115-öt" használom azóta nincs ilyen gondom.
Ez tudja a dolgát,és csinálja is hiba nélkül.Többet is tud mint a windows-os kistesója.
AVI-ba szoktam vele menteni,utána meg a "WinAvi8.0"-al konvertálok szinte bármilyen formátumba.
Ja,a WinAvi-nak van egy beépített írómotorja is,ha kéred ki is írja neked gond nélkül.

PSoft

István,nálam is SP2 van és mégse ment a MuviMaker!

s5f8tmfv3

svejk

Köszi, akkor legalább nem kínlódok vele hogy én vagyok a béna...

hostya

Én kettőt is vettem, és mind a kettő ugy csinálja, ahogy Te leírtad. :((

ki005gz70

Jó ez a kis animáció...:))))
semmi témához illőt nem akarok mondani, csak meg akarom osztani veletek ezt a kis videót, hogy ti is szétröhögjétek az agyatokat ! :) -az animációról ugrott be ez

http://www.youtube.com/watch?v=6mpWdcWVtgo

PSoft

Azt hiszem nem ez a topic,de egy rövid komment: Sajnos itt tartunk!!! őbelőlük lenne a jövő nemzedék???
A szülők meg biztos füveznek a mésik szobában!!!???
 [#csodalk][#csodalk][#csodalk]

7vpav5d32

Aha! Ezért sok a fiatalkori infarktus. Irigylem a gondjaikat.

000000000

Édes Istenem!ez szégyen az emberiségre....meg az is, amit én csináltam.18 menet szerkezeti acélbaba, kézzel /ugye 3lépcső/, majd az utolsó furatba a készrecsinálót beletörtem én barom, ami természetesen tömörkeményfém és ráadásul egy lépcsősfurat legmélyén van /10ről 8ra zsákfurat 45mm mélyen/ és nemhogy kijönni nem akar, Ti- bevonatos fúró még csak meg se karcolja, nemhogy feltudnám fúrni és összetörni.Ha esetleg valakinek van egy mentőötlete, azt nagyon megköszönném...persze ki is dobhatnám a munkadarabot, de sajnos egy 32e forintos lézervágott gépelemről van szó, meg vehetnék betört menetfúró kihajtó szerszámot a Tigertool-tól, de hátha van "házirecept", előre is köszönöm

4um5b65d

Első lépés, hogy szerkezeti acélba, főleg ha drága akkor jobb ha sima HSS menetfúrót használsz vagy még inkább WS jelzésűt. Azok nem törnek olyan könnyen. Ezt jó ha kiírod a falra, hogy el ne felejtsd.
Másodszorra léteznek olyan cégek akik ultrahanggal össze tudják törni. Ha nincs ilyen a közeledben akkor próbáld meg simán összetörni egy megvezetett tompa csúcsszögű pontozóval. Többszöri köszörüléssel talán menni fog. Ezetleg pisztolyfúrógépbe fogod a kör keresztmetszetű pontozót(menetfúrószárat) és ütvefúrásra állítod a gépet.
Amúgy attól is függ, hogy ki tudod e szedni, hogy leült e az aljára a furatnak illetve, hogy melyik irányban erőltetted mikor eltört.