Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Jé, ez a tolómérő elektronika olvassa az ujjlenyomatomat is....
A mutató ujjammal keveset mér, de a matatóval már sokat....
[#nyes]

43pbwjg8s

Ha olyan vacak csak küld el nekem! Majd eljátszok vele! Ha mást nem Máriót. :)
Egyébként ezért irigyellek benneteket.
Csak csettintés és olyan dolgokat tesztek össze, hogy csak lesz az ember.

Na most az AD lábát nem néztem még. Az asszonyé az szép, de hát...
Mi is van ezzel a lábbal? Ezt nem vettem most.

korbendallas

Üdv!
Jó az a pc scope?

43pbwjg8s

Na egyszerűsítsünk!
Az összes elektronikai szakember szedje össze az összes olyan cuccát amit már régen nem használ és úgy gondolja építőleg hat az én okosításomnál! Csomagolja be és küldje el nekem! :)

svejk

svejk

A DSO mk3 ?
Hát, működik de úgy emlékszem válogatós volt az LPT portra.
Már jó pár éve pihen valamelyik polcon
Ráadásol a FIFO RAM-ot is csak széles tokban tudtam beszerezni , így kellettt egy átalakítót csinálni...
De tudod a hobby az hobby :)

43pbwjg8s

Igen.
Ha komoly lenne, el lennék temetve rendesen, a postás pedig teherautóval járna hozzám. :)

s7manbs8

Mondjuk az a "csettintés" annyiból áll, hogy leül az ember megtervezni a kis áramkörét, kimarogatja, beültetgeti és ránéz a naptárra, hát pár nappal több van. Habár lehet van, akinek tényleg egy csettintési időbe kerül, de akkor én igencsak béna gyík lehetek, megtanultam a jeleket :) :) (:)= Az utolsó egy szakállas ember lenne.

43pbwjg8s

Azért azok a dolgok amiket Ti csináltok számomra hihetetlennek tűnnek. Persze jó értelemben. Csodálatom tárgya az elektronika.

4um5b65d

(:)
Ez a jel már foglalt másra !
A South Park-ból a Kenni. Ha valaki szokta nézni akkor tudja miért....
[#nyes]

4um5b65d

Azért akárhogy is nézzük az esztergályosok sokkal ügyesebbek mint az "elektronikusok".
Ránéznek a rajzra és megcsinálják a cuccot....
Az elektronikusok pedig ránéznek a rajzra, megépítik az áramkört, majd egy jó ideig azzal vannak elfoglalva, hogy miért nem működik....
Az esztergályos pedig azonnal látja, hogy hol ba..ta el.
[#nyes][#duhos2]

4um5b65d

Elegem van a Windows videoszerkesztőjéből !
Nem hajlandó lementeni vinyóra az elkészült anyagot. Állandó jelleggel leáll hibaüzenettel.
Volt már valakinek ilyen gondja?
Azt kifogásolja, hogy vagy nem elég a merevlemez kapacitása, vagy nincsenek a helyén az egyes videorészletek....pedig minden oké és mégsem hajlandó.
[#falbav]
Ha lenne itt olyan ikon amin épp a gépet törik össze akkor azt használtam volna.

s7manbs8

Valami csak nem jó. Lehet egyik se oka, mint amit kiír. Csak ő azt hiszi.

0gbwyh99

Csak ne hogy így járjál :
http://cnctar.hobbycnc.hu/Svertel/Crazy.gif" border=0>

[#ejnye1][#eplus2][#wink][#wave]

000000000

Én ezt használom minden videómra és tökéletesen műxi! Fent van az SP2 (minimum)? Az ős időkben nekem is voltak fagyások, de amióta az SP2 létezik, hibátlan.