Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Motoros

HSS ből lehet, az én benyomóim is abból vannak.

Bicska

Sziasztok! Valamiylen biztonságtechnikával, riasztóberendezésekkel (szereléssel) foglalkozó könyvet/tankönyvet keresek. Ha valaki tud pontos címet, akkor szóljon legyenszíves! Köszi!

eivmhrm04

Sziasztok.Nincs valakinek fogasszij hajtással kapcsolatban tapasztalata.Nem tudom eldönteni,hogy a T5 set vagy a AT5 set használjam .Az tudom gogy a t5 nek  a fogazat magasság azt hiszem egyszer annyi mint az at5 nek.De most melyik jobb azt nem tudom.

3k74cecek

Mire akarod használni?
"fogazat magasság azt hiszem egyszer annyi mint.."  
Gondolom itt mást akartál írni, mint amit írtál[#wink].  Mi az, hogy _egyszer_ annyi?
Az AT5-ösnek erősebb (vastagabb) a szíj része, és a fog oldalszöge is más.
Szóval a hajtás adataitól függ, hogy melyiket érdemesebb használni.

000000000

Üdv!
letöltöttem a mach3 demoját,szerettem volna ismerkedni a felülettel de nem megy.(reset villog ).
ESC-re nem reagál.Vagy a program nem is működik telepitett vezérlő nélkül?[#help][#help]
Vagy vmit nemjól csinálok??

ra8nsmk6w

ezt akkor is csinálja ha valami elfoglalja a nyomtató portot. Mondjuk egy nyomtató.

motion

Szerintem "egy az egyben" akart lenni...
...a t5-nek a fogazat magassága egy az egyben akkora, mint az at5-nek. ...

000000000

svejk

És gondolom hogy mellette kiírja futó szöveggel hogy: emergency mod activ
tehát a vészstoppod működik.
Ha a resetre kattintva nem vált zöldre akkor a config/ports end pins/input signálban az E-stop bemenet logikáját negáljad.

000000000

[#worship]Sikerült! müködik! THX

43pbwjg8s

Srácok!
Nem találom, hogy hogyan lehetne csatlakozni hozzátok a felhasználók mappáiba. Tud valaki segíteni nekem? Jobb lenne, ha ide tehetném fel a dolgaimat. Máshol elég problémás, úgy néz ki.
Előre is köszönöm.

4um5b65d

-Varsányitól jelszót kérni
-Átolvasni a mappában az ftp kapcsolódást
-például free commanderrel kapcsolódni a szerverhez
-létrehozni a könyvtáradat
-feltölteni a könyvtáradat
-szólni nekünk, hogy nézzük meg
[#vigyor3]

43pbwjg8s

Thanks!  
VARSÁÁÁÁNNNYYYIIIII!!!! Hoool vaaaaagy????!!!! :)
Na de tényleg: Köszönöm!

4um5b65d

Pincébe ment borért !  
Vagy a Borisért ?!?
Már nem emlékszem mit is mondott......
[#vigyor2]

4um5b65d

De azt mondta, hogy e-mailben eléred....