Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Mert nagyobb a forgácstér, így optimálisabb lágyabb íven lehet vezetni a forgácsot ami így kevésbé hajlamos összetömörödni.

jani300

Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Én idén ezt tettem a fa alá magamnak :) Mindjárt lenne kérdésem is, a bekarikázott kis tekerentyű, mire szolgálhat?
Úgy látom nem csinál semmit. Nem rögzítő, a képen nem látszik, egy függőleges csapot emelget

r5y7cufaj

Nemes Mihály

Sziasztok !

Egy kis segítséget kérnék!!

Van egy olyan laser-es program ami magyar :D , és lényege hogy a tengely sebességét állítja !!

Ha valaki tudná , az szuper lenne !!!!!

Mindenkinek
Boldog Ünnepeket !!!!!!!!!

somma

Üdv Mihály !
Valószínű a G-ray progira gondoltál.

Nemes Mihály

Köszönöm!

Azt hiszem az lenne, :D   esetleg beszerzési helye ?

Köszönöm !!!!!!

gaben

Nemes Mihály

Köszönöm Gábor.

Megtaláltam én is,  De sajnos  Nod32 nem engedi át, én meg nem merem átengedni...

Nincs valami hivatalos oldala, vagy esetleg , név aki készítette??

gaben

Nincs semmi baja az .exe-nek, kapcsold ki pár percre a nod-ot és mehet. ;)

Most látom először ezt a progit, készítőt vagy honlapot nem ismerem. [#wave]

Nemes Mihály

Köszönöm Gábor.

Megtaláltam én is,  De sajnos  Nod32 nem engedi át, én meg nem merem átengedni...

Nincs valami hivatalos oldala, vagy esetleg , név aki készítette??

niu7vyvp0

Sziasztok,

Szerintetek ez a fúró ár érték arányban milyen?
Hobbi célra kellene főként fa fúrásra, ritkábban fémhez.
Igaz hogy Parkside párti vagyok, de most nincs akcióban a lidlbe és kitudja mikor  lesz, meg elvileg "ugyanaz" a kettő.

Fúró

VViktor

Sziasztok. Kellemes ünnepeket először is. A G-ray programot Csewe fórumtárs írta,és nem vírusos.

gaben

Szia Viktor,

köszi szépen, de nem engem kell meggyőznöd. ;)

Nemes Mihály

Sziasztok !!

Igen leszedtem a Programot  erősen próbálgatom is :D  több kevesebb sikerrel :D  De szerintem jó lesz :D

Köszönöm az információkat

niu7vyvp0

Sziasztok,

Kellemes ünnepeket!

Mai nap ment a gépem egyhuzamban 7 órát, és kb a 306000 sornál, mikor már csak 5mm részt kellett volna befejeznie, úgy döntött a PC, hogy ő most lefagy..... Kicsit se voltam ideges. Újra indítás után persze 0 pont sehol, próbáltam felvenni újból, de vmiért Y irányba 5-6mm -t elcsúszott, szóval kuka az egész munka :(
Kérdésem az lenne, hogy a mach3nak van vmiféle maximális mondat felsőhatára?
Holnap megpróbálom megint megcsinálni, és csak reménykedni tudok, hogy nem fog kifagyni. Esetleg, vmi megoldás, hogy hogyan lehetne újra jól felvenni a 0 pontot, van rá megoldás?

Előre is köszönöm!