Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

f2266unib

Sziasztok!

Van valakinek nevált módszere egy sík mindkét oldalának pontos gravírozásához? Értem ez alatt hogy a gravírozandó felület szimmetrikus, és  fontos lenne a pontosság

köszönöm előre is.

moly

Tiszteletem !

Mach3 turn-ben g96 vágósebesség módban , programban lehet valahogy a maximális fordulatot korlátozni ? A régi vezérlőben pl. " G96 s200 K1600 " volt de erről nem találok leírást mindég a maximumig pörög oldalazáskor, ami a spindle pulleys-ben be van állítva.
Valamint keresnék egy hozzáértőt aki írna nekem egy "M6" makrót (nem ingyen !) négyállású revolver fejhez..
A forgatást azt egy plc vezérelné , csak annak kellene 4 különböző kimeneten jelet küldeni (T1- out1  T2-out2...)
esetleg "M6 end" be egy bemenet mikor a szerszámváltás kész.[#worship]
Köszönettel !

Kristály Árpád

Halihó Mindenkinek!

Segítséget kérek!
BF-20L Vario
KAPCSOLÁSAI rajz kellene...nem találok semmit a Neten[#nemtudom][#nemtudom][#conf]

Árpi

Kristály Árpád

Halihó Mindenkinek!

Segítséget kérek!
BF-20L Vario
KAPCSOLÁSAI rajz kellene...nem találok semmit a Neten[#nemtudom][#nemtudom][#conf]

Árpi

Devecz Miklós

morfeus

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok gyakorlott gépépítőkhöz,mégpedig az,hogy a három tengelyre X,Y,Z hánydarab végállás kapcsolót kell felszerelni?
Mármint tengelyenkét egyett vagy kettőt,illetve milyen fajtát(sima mikrokapcsolót,vagy iniciátort),az utolsó kérdés,hogy hova érdemes elhelyezni?
Több gépet nézegettem de mindenhol más-más megoldás!
Kőszönöm türelmeteket és a válaszokat!

Kristály Árpád

Halihó Morfeus!
Tengelyenként kettő...a két végállás...biztonsági okok miatt érdemes...sima mikrókapcsoló is megfelel...
De elvileg be lehet állítani a programban is...

Üdv.: Árpi

Kristály Árpád

Szia Miklós!

Szerintem nem ez....[#integet2]

Devecz Miklós

morfeus

Köszönöm a választ,akkor átnézem az UCCNC beállitásaut,hogy hol kell!
Akkor tengelyenként 2db mikrokaocsoló lesz! [#vigyor]

Kristály Árpád

Köszönöm!

Valami már van egy vonalas rajz...a panelok bekötése.
De í panelok???
Holnap valami szervizest megkörnyékezek, hátha segít..

Árpi

Devecz Miklós

zozo

Én tengelyenként egyet használok, mindegyik home és a negatív limit is egyben.
Szoftveres limit helyettesíti a többit. Soha nem volt vele baj.

morfeus

Köszönöm szépen válaszodat!
Ha netán elakadok,ami azért valószínű mivel ez az első gépem így lesz még szerintem [#vigyor5]

Kristály Árpád

Miklós!

Köszönöm fáradozásod!!![#worship][#worship][#worship]

Felhívtam szervizt...

Semmilyen kapcsolási rajz nincs...
csak panelbekötés!!!

Elektromos szerelő az egyetlen a cégnél Ő sem tudta megmondani, hogy hány Voltos a moci...mivel nincs ráírva????
Állítólag visszahív...utánanéz....

Szóval szerintem egy kész röhej...., hogy egy félmillás gépforgalmazó ennyire "Toppon legyen"[#boxer][#boxer]

Kérem, hogy segítsen aki tud...
Kellene egy aránylag egyszerű kapcsolás 220-Voltról....
Fordulatszabályzásra....nyomatéktartó...

Ha minden kötél szakad...frekiváltó....és egy új motor, de sajnos egyenlőre nem találtam ilyen kis átmérőben max 130-milkó[#nemtudom]