Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

hyuekyh7a

Na már eddig megvagyok:
ArcTAN(Y/(X+22.74))*180/PI
a 22.4mm próba jelleggel van ott a valós forgásközéppont lesz majd .
Erre szépen ki is számolja a kellő szöget, amit fordítani kell a fúró karján.
De elakadtam az átfogó kiszámításánál ami majd a valós X tengely elmozdulás lesz, próbáltam sin és cos függvényeket csak radiánnal hajlandó számolni, itt nem fogadja el az Arc előtagot hibát ír ki és ha a 180/Pi vel akarom a radiánt fokra számítani akkor is hibát ír nekem.Mit rontok el?

hyuekyh7a

remrendes

Pedig csinaltunk mar olyat.

6rk75uezn

Mit keres abban a forgó csúcsban golyós csapágy?Egyikben nekem is az volt,csak pislogtam,ez valami magánakció lehet,nem?

xg2w6ib9x

Milyen csapágynak kéne benne lenni?

jani300

znyolczas | 93        Tegnap 19:21:26   [31655]
+ egy talpcsapágy . Láttam már én is mindkettővel .
Volt is róla régebben néhány beírás . De szerintem nem derült ki miért kétféle .

6rk75uezn

6rk75uezn

Igeen,nem rég tárgyaltuk.

jani300

[#wilting] Kicsit pontosíts :)

jani300

20 AS VASLAPOK MEGLETTEK ?
Van nekem egy hegesztett jó állású állóbábom . Küldjek róla fényképet ötletadónak ? Túrót kell ahhoz plazmavágó !
ESZTERGÁD MEG AMÚGY IS VAN ...

xg2w6ib9x

Ebben eredetileg (amikor hozzám került) ez a golyós csapágy volt és persze volt benne talpcsapágy is.

6rk75uezn

Egysoros kúpgörgős csapágy.
(Talán igy)

6rk75uezn

Nekem eddig 3db ilyen Danuvia (ha jól tudom) f csúccsal volt dolgom,egybe nekem is golyós volt.

6rk75uezn

De hogy lettek Jani,úgy hogy szerintem kérem a segitségedet,ha nem nagy gond/teher számodra.
Azt nagyon meg köszönöm ha küldesz egy képet mailomra,bár van elképzelés,de hátha a tiéd jobban tetszik.

jani300

Azért ez egy kicsit nagyobb, a mögötte lévő tokmány 320-as. Csak az ötlet, hogy egyszerűen lehet hegesztettet is készíteni. Anyagot, meg akár 60-asat is tudok vágatni ha nagyon akarod. De lehet kemény anyag, a minőségét nem tudom. A pirosra festettek azok szívósak, nehezen forgácsolhatók, úgy tudom jó mangános.