Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

znyolczas

Sziasztok!  Nagyon köszönöm az eddigi hozászolásokat és segítő tanácsokat. Most gyorsan beszámolnék arról hogy mire is jutottam. Ez valóban egy Danuvia forgócsúcs. Sikerült kihúznom a csúcsot de nem volt egyszerű dolgom mert hátul sajna nem volt semmi luksi ahol meg lehetett volna ütni a tengely, mivel kezdtem elveszíteni a cérnát gondoltam egy merészet.....befogtam a csúcsot az eszterga tokmányába a késtartóba befogtam egy 12-es csillag-villás kulcsot amit átfűztem a csúcs végén található ovális nyílásba és így már könnyedén le tudtam húzni a csúcsot a tengelyről....Ami már nagyobb gond vagy csak én gondolom annak, sajna a kúpgörgők is kipotyogtak. Elméletileg meg van mind csak azt nem tudom hogyan rakom vissza....de az ominózus csapágy még a helyén.... [#csodalk] Holnap megint neki esek és szétszedem...

6rk75uezn

Ez jól néz ki,tetszik.
Küldök mailodra én is egy képet.

niu7vyvp0

Sziasztok,

Plexibe gravíroztam 1 mm mélyen és alulról ledszalaggal világítottam meg az ábrát. Sajnos csak a kép alja világít a teteje már nem. Hogy lenne érdemes javítani a dolgon? Milyen mélyen kell gravírozni hogy mindenhol szépen egyformán világítson?

Köszönöm

kaqkk007

Ne csak alulról hanem minden oldalról  világítsd meg

000000000

Nagyon jó hatásfok érhető el akkor, ha a plexi (ahol a fény belép) víztisztára van polírozva.

niu7vyvp0

Az a baj, hogy csak egy talpa van amiben van a ledszalag, ajándéknak készült és így kérték.
Láttam ilyen megoldást neten és azoknál szépen világít mindenhol.

nonopapa

Szia.
 Víztiszta plexi?
Nekem színesnél fordult elő,hogy nem világította be.Azóta leddel megyek színeset venni.

niu7vyvp0

Víztiszta igen, az számít, hogy nem lézerrel készült az ábra?

niu7vyvp0

Megoldódott a probléma, le kellett volna vennem a fóliát a plexiről.... [#falbav] :)

9pk59nuy

Üdvözlöm a tudós urakat!

Elárulná nekem valaki, hogy miként lehet visszakérdezni az elfelejtett jelszót?   Előre is köszönöm!

Rabb Ferenc

Nem értelek [#confused] Ha be tudtál lépni, és ezt meg tudtad kérdezni, akkor tudod a jelszavadat.

Ha meg csak a géped jegyezte meg, akkor a Beállításokban tudod módosítani. De azt már jegyezd meg! [#integet2]

Sz.József

""Ha meg csak a géped jegyezte meg, akkor a Beállításokban tudod módosítani.""
De ahhoz is kell a régi jelszó...
[#fejvakaras]

Sz.József

Talán az lenne a megoldás ha még meglenne a költözésről szóló értesítő emiled...

Csuhás

Nézd meg a böngésződben letárolt jelszót.

Rabb Ferenc

Igaz! Az utolsó sort nem olvastam el [#falbav]