Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

TROMF22

...hogy  következetes  legyek -> amibe(n) [#wave]

jani300

[#wow3] Na hát ilyen összevert dolgokat nem használunk !
Ha nagyon kell azt is át lehet ügyesen kézből csiszolni (csiszoló vászonnal ) , legalább mielőtt beütöd .

jani300

Lenne egy kérdésem .
A gyerek telefonját már másfél hónapja javítják .
Már ki akarták dobni a spár -ból mert elege van .
Mi a teendő ilyenkor ? Garanciás , ugye .

w0hgtwf3w

Mindenképpen dobj egy levelet nekik.
A címzettek közé tedd be a fogyasztóvédelmet.

Pont a napokban volt egy beszélgetés egy fogyasztóvédelmi tanácsadóval, aki kiemelte, hogy a javítás nem telhet több időben mint ami még a"józan ész szerint még elvárható".
Egy telefont nem azért veszel, hogy javítás miatt másfél két hónapig ne használd.

6rk75uezn

Persze hogy nem.
Nem történt nagy baj de igy van ahogy mondod!!

ywathzay

Ugyan megkértél egy korábbi levélben hogy ne segítsek neked, de én már kezdelek megsajnálni.... nekem van mk3-as dörzsáram, (csak elő kell keresni) ha kifizeted a postaköltséget oda- vissza akkor kölcsönadom, remélem nem bánom meg, mert a szabály: szerszámot, mocit, asszonyt nem adunk kölcsön.... [#vigyor3]

Motoros

"mert a szabály: szerszámot, mocit, asszonyt nem adunk kölcsön."

ha mégis kölcsönadunk szerszámot vagy mocit akkor felírjuk egy papírra, hogy mit, kinek és mikor...és egy jól látható helyre felfüggesztjük a műhelyben.
Egyrészt mert mindig elfelejtik visszahozni, másrészt mert saját magunk is elfelejtjük, hogy kinek mit adtunk kölcsön.

Az asszony esetében nem biztos hogy érdemes ennyit bajlódni...asszonya válogatja.

ywathzay

Pont tegnap hívott haver, hogy nálam van-e a szegecsanya húzója.... aztán megbeszéltük, hogy tovább kell köröznie...

zozo

Ha ezt betartanánk, nem férnénk el a szerszámoktól :)
Barátom mondja mindig, ha a szomszéd kölcsönkér valamit, másnap már polcot, akasztót szerel fel a garázsában a szerszámomnak[#nevetes1]

fpd0kbd4

A szerszám kölcsönadás egy külön fejezet a műszaki ember életében.Az összes trükkjével,kényelmetlenségével,és főleg veszteségével.Gondolom sokaknak ismerős a "bárca", nem tudom napjainkban divat e még. De megoldás volt, hogy kinél lapul a cucc.

6rk75uezn

Meg értem,mert már én is betartom ezt a szabályt,mert tőlem mindenki csak kérni tudott,vissza meg nem akart jönni.
Én szivesen kifizetem a postát oda-vissza,én annyit mondok előre hogy köszönöm,és biztos hogy nem fogod meg bánni.[#eljen] [#worship]

TROMF22

Hogyan lehet a ©csuhás-féle szakirodalom gyűjteményt elérni?

Meg szeretném nézni, hogy a 37. pont alatti: Eszterga főorsó végződések ... (rferi és Csipi képei) mit tartalmaznak.
Hasonló tartalmú komplett MSZ szabványok kerültek elő most nálam a rendcsinálás közben. Szívesen közreadnám ezeket, ha van rá érdeklődés, de a duplikálás felesleges lenne.

Csuhás

A katalógust az ftp tárhelyen a nevemnél találod. Néha egyes fileok elvesznek számomra érthetetlen módon, ezeket jelezzétek és felrakom újra.

z2a2u8wf

Lehet hogy hulyeseget kerdezek, de egy 400wattos szervo, hany Nm-es leptetonek felel meg?

Es pl ez a szervo ugyanolyan eros mint egy 2Nm-es leptetomotor?

Csuhás

Ellenőriztem, a kérdéses file jelenleg is letölthető. ( Ha régi a listád akkor frissíts mert ez is egy olyan file amit más linkkel újra feltöltöttem pár hónapja )