Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sti33mvj7

sziasztok

Vettem egy ardunio mega 2560 bordot .
Nem tudok rá feltölteni semmit a PC felismeri de amikor elindul a feltöltés a fordítás után az RX TX ledek meg se mukkannak.
  Van esetleg valakinek tippje hogy mi lehet a gond?? Esetleg találkozott e már valaki hasonlo hibával.

előre is kőszi

Csuhás

Tegyél bele egy jó elemet, vagy esetleg egy tükröt a burkolaton belülre a csillám ablakhoz hogy felülről is lásd az őrlángot. :- )

ANTAL GÁBOR

A zöld led csak 20 sec ig világít ( direkt rákerestem a neten  ) azért csinálták így hogy kíméljék az elemet .  Most direkt elővettem egy új elemet és beraktam .A meleg (langyos ) konvektornál nem világít mert letelt a gyújtás utáni 20 sec .

nv432gkti

Szia!
Én Aspire 3.0- val csináltam, de van aki ArtCAM-al csinálja.

szf

Mik vannak beállítva?

guliver83

Most szórakozok vele aspir8 ban

VViktor

Sziasztok. valakinek nincsen véletlenül leírása Bauknecht TK Care 61B Di szárítógéphez? Mert minden németül van rajta,és még a fordító sem ismeri a szavakat ami rá van firkantva.
Köszönöm.

ebalint

Ha angolul jobban menne, vagy jobb fordítót találsz, akkor Itt :

Szalai György

Segítség! Kéne egy lökés, mert nem segít a barátom.
Mi ez a SILGRÁNIT anyag, amiből a mosogatókat készítik?
Kapható táblában is? Megmunkálható egyszerű szerszámokkal?

svejk

Gyálon a MADAR sírköves CNC-vel gyémántos szerszámokkal kontúrvágja, faragja, fúrja.
Valószínű ez lehet az az anyag, táblákban van neki.

svejk

LZ-nek jó haverja, biztos kapsz tőle egy darabot kipróbálni.

svejk

juhasz

svager

Ez egy mügyanta és gránitpor keverékől öntött anyag.
Valószínűleg azért nem találsz róla sok információt, mert az összetétele gyártási titok.

Egyébként könnyen várható,fúrható anyag,gyémántos flexkorong szépen viszi.

Szalai György

Aha. . . Az a régi Dózsa Tsz területe. Megnézem, ha arra járok.
Köszi a segítséget mindenkinek.