Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

remrendes

Merd meg a fotengelyben a furat melyseget. Illetve a nyelestengelyen a futyi hosszat. Nem hiszem, hogy szamitana az a 0.4mm.

jani300

Nem számít szerintem sem , sokat .
Rendeltem egy ezresért egy csapágyat , 1 re itt is lesz .
Megütne a guta ha ezért kéne még egyszer szétszedni .
Csak csodálkozom hogy gyártónként más méretet adnak meg .
De átmérőben van az a négy tized nem hosszban !
Vagy benéztem ? Nem keresgélem , már mindegy .

sastas

Sziasztok!

Úgy alakult, hogy kellene készítenem néhány apróságot szilikonból. Leginkább kis apróságokat(30-40mm) vagy mégkisebbeket kéne kiönteni.
Az elmélet megvan, viszont a gyakorlatról illetve beszerzési forrásokról érdeklődnék. Kb 20-30 dkg elég lenne, bár ha jól láttam a legkisebb csomag fél kilós.
Bőrrel való érintkezés lenne, tehát azthiszem élelmiszeripari kell, viszont ebből is van vagy 50 fajta. Laikusként nem tudok különbséget tenni az 5 és a 20 ezer Ftos között.
Illetve mibe tudom beleönteni? Miből kéne öntőformát csinálnom? Az étkezési kukoricakeményítő járható?

6rk75uezn

Egy kérdés:
Ectes sziló gyorsabban szárad melegben?
Úgy tudom az ecetsavnak kell belőle kipárologni,de hogy a meleg ezt gyorsitja-e vagy sem azt nem tudom.

RJancsi

Keresd őket! Szuchy Istvánnál akár rám is hivatkozhatsz, segíteni fog eldönteni mire lenne szükséged.

Szalai György

Nem sokkal, csak kissé.
Magasabb páratartalom gyorsítja a kötést.
Kívülről befelé köt, vastagabb rétegnek több idő kell.

6rk75uezn

juhasz

Érdeklődnék, hogy aki litophant-csinál, az milyen anyagra?
A habosított PVC nem igazán jött be ehhez, nagyon nehéz normálisan megvilágítani. Kaptam valakitől egy darab műanyagot,valamiféle tábla volt, az tökéletes volt. Most nem tudom mit kellene rendelnem. Tömör PVC?

somma

Küldtem privát üzit.

szf

Tudna valaki Mitsubichi PLC-be programozni vagy "támogatást" adni hozzá?

szf

Révész Richárd

szf

guliver83

Nem corian anyagba marják?

nv432gkti

Szia!
Én corianba szoktam marni, nagyon jól megmunkálható, viszont nagyon drága.
Én asztalos cégtől szereztem hulladékot.
Ők táblában vették, de mostanában sajnos nem dolgoznak vele.