Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

ja...bocs az értő olvasás nem megy most, te is ugyan ezt mondod :)

bundyland

Oké, csak az az aláfeszítés menjen mert mintha koppra fel lenne ütve a csapágy, remélem sikerül, nem használtam még ilyet és nem tudom mennyire feszít szét.

laca

Üdv! Szívtam én is ilyenekkel autó hátsó kerék csapágyainál (is), a leggyorsabb megoldás, ha sarokcsiszolóval(flex)kulturáltan lekoptatod egy helyen síkban a csapágybelsőt. Amikor már eléggé vékony, elkezd kékülni a legvéknyabb részen. Ilyenkor egy hidegvágóval egy kulturált ütéssel elszakad a vékony rész. Utána igyál meg egy sört, mert megszomjazol...

keri

Szerintem a lekerekítésbe bele tud kapni.
2T motorok főtengelyén is hasonlóan rá van ültetve minimális hézaggal, bár tény hogy van ott egy pici hézag, de azt gond nélkül leszedi.
Kúpgörgőset még valóban nem szedtem le ilyennel :)

zozo

Ha vízbázisú benne a tinta, és nem sokáig kapott levegőt, akkor türelem kérdése az áramoltató áztatás :)
Ha már térhálósodott benne a tinta, akkor reménytelen bármivel kioldani.

keri

szf

Valószínűleg a tinta saját higitója fogja oldani,ami egyébként elég agresszív cucc.Majd körbe nézek lehet valamelyik sufnimban van.

zozo

Van a csatlakozón minta (tinta)anyag, azon ki lehet próbálni, mit tesz vele. Lehet, hogy a coca-cola lesz az igazi[#nevetes1]

RJancsi

Remélem nem a Boncolás topicban látjuk viszont, mert az már a CNC patológia. [#rinya]

ra8nsmk6w

2db kis ékszerű anyag pl: gyalukés és egy satú. Makacs esetben, hogy az ékek ne billenjenek ki egy kis kalodát kell késziteni. Le fog az jönni mert a támasztó felület az stabil.

Révész Richárd

Béla bátyám!

Kérd meg a volt kollégáidat, hogy kínáljanak meg egy kis higítóval a csomagoló gép mellől az oldószeres fajtából.
Remélem érted miről beszélek. [#nyes] [#eplus2] [#integet2]

RJancsi

Esetleg nézz körül, nincs-e valaki öregebb műszaki rajzoló/mérnök ismerősödnek rotring tus tisztító oldószere. . (Valaki használ még csőtollat?) Az elég jól oldotta a beszáradt tintákat.

ra8nsmk6w

Még egyszerübb ha az egyik éket befogod a satuba a másikat meg ütöd ( persze a kettö között a csapágy belsö) Itt most jó lenne ha 3 kezed lenne, de azt nem tudhatjuk.

bundyland

Hát köszönöm mindenkinek, elég bőséges variációkat mondtatok!
3. dik kéz lassan nő annyiszor kéne már.

A flexelés nekem is felmerült annyira nem is rossz de azt a végére tartogatom.