Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

A motorod 0,6A-os. Ennél nagyobb áramot ne állíts be. A vezérlőn lévő smd potmétert csak kikapcsolt állapotban tekergesd mert nem szereti ha ezt üzem közben teszik vele :)

6rk75uezn

Hát igen,a Miller meg a Kemppi meg Lincoln,Ergus,Fronius stb stb,ezektől azér lehet elvárni dolgokat,de mint irod vannak ezeknek is olyan részei amiben csalódik az ember.(sajnos)

Azt mondják a Magyar Formig ek is nagyon jók,Esab-ra meg egyre töben panaszkodnak.

z66xmhbb5

Köszönöm, sikerült azthiszem megbírkózni vele. Föld és a poti közötti áramerősséget 300mA-re állítottam, így nem melegszik úgy és működik rendesen. Viszont most a lézer szabályozó egységgel akadtak problémáim. :) Kipróbáltam a lézert és úgy érzem nem 100%-on működik mikor megkapja ezt a parancsot. 2W-os LÉZERDIÓDÁM van és egy ILYEN vezérlővel hajtom. Hol tudom mérni és állítani a kimenő feszültségét, illetve mik az értékek amire be kell állítani?

z66xmhbb5

Bocsánat, rosszul illesztettem be a linkeket.
Szóval lézerdióda: LINK
Vezérlő: LINK

smalla

Sziasztok, Okuma OSP5020M-hez keresek Alarms/Errors kézikönyvet, valami ilyesmi:

OSP5020m

ha valakinek volna, kölcsönkérném pár napra...

de sürgősben azt kellene megmondani, hogy az A 109 -es hibakód mit takar, valami főorsó körüli nyűg lesz, de ennél közelebbit nem tudok.

A segítséget köszönöm

üdv

svejk

Sajnos csak esztergához van.
De szerintem ezek az alacsony számú hibák ugyan azok, főorsó encoder rémlik, ha nagyon sürgős beszaladok a munkahelyre megnézem.
De valamit még ki ír mellé ugye? (gondolom (alarm A)) esetleg SVP vagy ilyesmi?

svejk

Tehát:
OSP5020L, OSP5020L-G-nél a 109-es ALARM-A
"Transformer Over Heat
(Bit3 of EC input #.8 is 0.)
This alarm occurs when teh step/down transformer is overheated."

Hátha segít...

smalla

A hiba úgy néz ki, hogy Alarm A 109 spindelakármi, németül. Sajnos azt a nyelvet nem értem így a végêt nem sikerült megjegyeznem. Szerintem holnap este tudok róla csinálni egy képet, ha addig nem sikerül elhárítani.

smalla

Hmm, táp lenne? Nem csodálkoznék ha nem volna jó a fázissorrend. Az valószínűtlen, hogy, túlmelegszik, mert el se jut a bekapcsolásig.

svejk

Persze akármi lehet, de ne feledd hogy eszterga alarmlistáját néztem.
Arról nem is beszélve, hogy azért ezek a hibák nem szentírások, néha elviszik az embert a málnásba.

A legfontosabb, hogy átgondoljátok tízszer is, hogy mi is történt pontosan, miőta jelentkezik a hiba.

jani300

Üdv !
Rászántam magam egy fém daraboló szalagfűrész építésére .
Néztem egy csomó videót , méreteket kérdeznék .
Mekkora kerékátmérővel és tengelytávval érdemes építeni egy komolyabb fűrészt , ami azért még nem brutális .
Most úgy 300 mili körüli átmérőjű kerékre gondolok , ez nem túl nagy ?
100X100 as zártszelvényt nem bánnám ha vinne , és valami járatos lapméretre gondolok .
Nincsen koppintható gép a látókörömben ...

István83

Nekem 300_as kerekű gépem van gyári BOMAR STG190G
Tengelytáv 770mm körül van közpértéken.
Lapméret:2480*0,9*20
A 100*100 simán viszi.Átmérő 190mm a max

jani300

Már felül is bíráltam .
230 as kereket már láttam .
Ahogy számolgatom ahhoz is kellene 1700- 1800 körüli szalag ?

jani300

Köszönöm !
Jó kiindulási alap .
Akkor picit kisebb is elég lehet nekem .
2000 körüli laphosszúsággal .

000000000

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy minél kisebb a kerék, annál jobban repedezik rajta a szalag. Ezért elhasználódás előtt kell szalagot cserélgetni.
Van "kis kerekű" és "nagy kerekű" gépem is.