Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Emberünk már kreált valami mechanikus vezetőt, de  azt mondja nem elég gyorsan fordul vissza a szál a végeken. Lehet nem is szinuszos kellene.

No mindegy egyelőre nem érdemes nagyon ragozni, mert még nagyon keveset tudok én is a meglevőről és a tervezettről is.
Telónn beszéltünk pár percet.

svejk

Aha! köszönöm!

Majd csak kialakul ez.

a magyar keresést abba is hagytam megpróbálok valami angol irodalmat találni.

fisrcxuk3

Szerintem nem kell mellé kerülnie.A fix méretű vezető henger-változó orsó átmérő kombó sem tudja ezt.  
Svejk ! Azért még kérdés hogy cséve testren marad a fonal,vagy önmagában meg kell hogy álljon test nélkül.

svejk

A kérdésed jogos és fontos, azt ugyan nem is tudom még milyen fonalról van szó de cséve nélküli és az a lényeg hogy majd bentről húzzak ki a szálat valami kötözéshez és az ugye ne gubancolódjon.

Tényleg kicsit korai volt még a kérdésem mert én is keveset tudok még a dologról.

svejk

Kívülről lehet valami vákuumfólia kerül majd rá?
majd pontosítok.

svejk

Zsugorra gondoltam nem vákuumfóliára. :(

zozo

Egyfolytában azon agyalok, hogy mit csinálna a levegő. -mire gondolsz?
Mert ha valamiféle aktuátorra, akkor az nagyon felejtős. Lassú és nagyon gazdaságtalan folyamatos üzemre.

keri

http://www.bentex.hu/hun/termekek/images/termekek/cernak/dortak202_farmerff.jpg" TARGET=_fnew>Itt azért sikerült.
Bár valamennyire az előző szál is megvezeti.
Lehet csak elég távol kell rakni egymástól az orsót és vezetőt, és magától kialakul ez a minta?

keri

mechanikai okokból mindenképpen ívesre kell a fordítót. Nagy sebességű gép lévén egyenletes gyorsulásra törekednék aminek meg ismert a képlete. s=a/2*t^2+V'*t (s az elmozdulás, amit korrigálni kell a kiindulási mozgással) OK ez így parabola ív, nem szinusz.

ANTAL GÁBOR

A levelezőmre rátelepedtek a románok Mindenfajta román levelek érkeznek amelyeket nem győzök kitörölni . Kitörlőm őket és 10 perc múlva újra megjelennek .  Mit kell ilyenkor tennem  ?   Legális vírus íróval dolgozom ...

remrendes

A webes feluleten nem tudod spam-nak jelolni oket?

keri

Látatlanban nehéz, de a víruskereső spam szűrő részének (ha van) egyenként meg kell adni a nem kívánt leveleket. Egy idő után megtanulja.
Ha nincs spam szűrője, akkor a tartományt tiltanám ki, bár többnyire a világ minden pontjáról véletlen szerű címekről küldik ezeket.
Esetleg a gyakran előforduló frázisokra szűrnék. Ezt meg a levelező szokta tudni.

remrendes

Ahogy nezem a SheetCAM is tud PCB-t.

Motoros

A 8. oldalon lévő "fonalvég egyesítési módszerek"-ből az 1. verziót kellett Bori barátnőmnek megkötni fél másodperc alatt egy azaz egy kézzel...komoly.
Így felvették Őt a Lenfonóba 8. általános után. Ez volt a belépő. 3 műszakban mentek a gépek.
Most valami filmgyár van a helyén.

A tekercselőd 9. oldali leírása sekélyes tényleg, de a lényeg benne van, de csak annak aki amúgy is ismeri, hogyan működött.
Hót egyszerű valami volt az a bizonyos kényszer szálvezetésű kontakt verzió.
A videódon lévő az már más kategória, de az nem is jöhet számításba.

svejk

Akkor értem miért volt a barátnőd! :)