Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

9hpa53xy

Ha nem lenne ilyen nagy :D

9hpa53xy

Helló!

Köszönöm a válaszod!

200x200 mm a két sín hossza. nagyságrendileg mennyivel lenne jobb ha feküdne az a kocsi?

6rk75uezn

Korrekt,jô áron dolgozó fogaskerék gyártó céget keresek,aki tud jelezze.köszönöm
(Az Ean szánszekrényébe egy bronzketeket kell csináltatnom ami egy csigatengelyhez kapcsolódik).

Csuhás

Azért hívj fel pár kereskedőt, szokott ilyen kerék eladósorban lenni náluk.

jani300

Ezt igazság szerint lefejtőmarógéppel kellene elkészíteni .
Ha nagyon nem találnál , szerintem nekem van komplett hosszánom . A lakatszekrényt akár le is veszem róla ,a kerékkel nem biztos hogy akarok dolgozni :( De sok cuccom van . lehet van csigakerék is .
Szerintem is lesz itt akinek van ebből több darab is a fórumon .
Csak ha nagyon nem találsz akkor szólj ...
Lassan megy nálam ...

jani300

Szerintem 180 ért nem tudnám eladni az eant ...
Erre a kerékre pedig egyedi gyártásban nem keveset fognak mondani .

remrendes

Koszi! Megjegyzem, siman meggyozheto vagyok :)
Egy 180W-os motorhoz eleg lehet a 10-es szij, vagy 16-os kellene mar?
Talaltam egy boltot, ahol ugy irjak van nekik "Zero backlash" verzio. Rajukirok ok mit mondanak.

remrendes

Eleg hamar visszajottek a valasszal. Azt mondta a szupport, hogy a HTD5M a leheto legszelesebb szijjal a legolcsobb hasznalhato megoldas. Az egyedileg gyartott kb arany arban van.

6rk75uezn

Szia.
Elősször is köszi válaszod.
Sas-ékat kérdeztem őnekik van de sok pénzér.
Az igazság az hogy nem csak az a brozkerék kellene hanem ami hozzá kapcsolódik csigakerék vagy csigatengely is.
Ezen felül ami a vezérorsót vezeti a helyén 2 gyűrű az is kellene (enyém halállra van kopva,igy ha megy az előtolás ömlik belőle az olaj) [#rinya]
Ezen felül van egy csapos kis ék is ami átadja a hajtást a vonó orsóra,ezek kellenének,igy a leg igazibb az lenne ha meg tudnánk egyezzni a te lakatszekrényedre.
Igy nem akarom összerakni.
Ha esetleg adnál egy tel számot azt meg köszönném.

ANTAL GÁBOR

Azért a szíjszélességet  jobb lenne leellenőrizni . Erre vannak táblázatok amelyek a kiskerék fordulatszáma és az átviendő teljesítmény függvényében megadják a szükséges szélességet . A 180W az nem óriás ha pörög az a motor. Hol találtál rá a zero backlash   et áruló cégre?

6rk75uezn

Plussz a kézikerék tengelyt nem is emlitettem,mert azt is cserélnem kell mert valaki valamivel úgy meg nyomta hogy eszméletlenül kajtat a kerék rajta.

6rk75uezn

A tengely vége igencsak meghajlott.

jani300

9hpa53xy

Tudna nekem valaki CAD modellből szimulációkat futtatni?
Természetesen nem ingyen.

remrendes

Mit kellene szimulalni?