Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Egyébként hogy találtál rá? Google-val?

000000000

Na én csináltam neked 1-et![#vigyor3]
Oszt addj nekik![#boxer]

D.Laci

Az utolsó ellőti (a kód ellőt) mezőbe mit kel írni? Valami vezetéknév és város nevet vár ha jól értem, de bármit írok nem fogadja el...  

000000000

Én 3 mezőt töltöttem ki:
1, nice név,
2, e-mail cím,
3, kód (robotok elleni).

Mást nem kért (gondolom a többit küldi mailben).

D.Laci

Köszi! De nem jó.
Ha a többit nem töltöm ki, akkor nem enged tovább... Na mindegy...

dg8n4i8x

Péter!

Szerintem ülj rá a scannerre és scannelj be... Aztán írd a képre, hogy for forum.rcdesign.ru users... Tedd be egy jelszavas zipbe és töltsd fel, hogy updated a300 controller... Ha feltörik érteni fogják ezt a nemzetközi üzenetet... :)))

000000000

Nekem akkor nem engedet, ha foglat volt a nice név.

D.Laci

Szerintem te az elfelejtet jelszó ürlapot töltödted ki.

000000000

Hát lehet...[#nevetes1][#nevetes1]

D.Laci

Akkor végképp nem tom mit nem csinálok jól...  
Ennyit a ruszkikrol... :)

D.Laci

bmejdz9nu

A nice nevet vp1964-re kellene... hamár egyszer ezen a jelszón "dolgoztak" ...:)
Eddíg még semmi nem jött... a varsanyip@gmail.com-ra...
Egyébként nem akarok velük szópárbajt... tök mindegy már...Ők ugyis többen vannak... :)
Hátha megint bejönnek :::)

bmejdz9nu

[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

000000000

Megteláltam és én is ott akadok le (Возраст -ez mi??)!!!

svejk

Keressétek meg Merkel Gézát, Ő kint volt náluk sokáig(azt hiszem)