Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Szalai György és mechanikus fénycsőelőtétes segítségét és felajánlását köszönöm. #2720  és #2723  Most, hogy átnéztem a topikot látom, hogy nem reagáltam.  
Megoldódni látszik a probléma. Az a gond, hogy nem minden armatúrához gyártanak UV csövet. És méretet teljesítményt összekel hozni és még az ár se mindegy. Mivel 80-100 db kell. De, egyazon méretből UV és sima is.  

000000000

Köszönöm a hozzászólásokat!
© psychobilly Hozzászólását köszönöm nagy segítség volt.

000000000

http://kepfeltoltes.hu/081026/IGES__s_STEP_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Válaszom erre:
"Egyébként a "sima" AutoCAD nem tud exportálni sem IGES-t, sem STEP-et (komolytalan?)!! "

Nos! Ki a komolytalan?

fs9s63xkf

Vétettem én ellened valamit? :)
Én a tapasztalataim alapján mondtam. Feltelepítettem már a 2004-et, 2006-t, 2007-et Mechanical nélkül és egyik sem tudott nekem exportálni IGES-et. Ha viszont mellé felraktam a Mechanical-t akkor már mindegyik tudta ezt is...

A komolytalant Te használtad először, azt írtad hogy a komolyabb programok ismerik. Én csak viccnek szántam, hogy akkor azok az AutoCAD-ek amiket én telepítettem komolytalanok voltak... :)

000000000

Már az AutoCAD 9-es verzió is tudott IGES-be konvertálni, a STEP-re nem emlékszem.
Commandnál: igesin - beolvas igest
            igesout - kiír iges-ba
De vigyázat! Kiírás előtt, az optionnál meg kell nézni a beállított mértékegységet, mert kellemetlen meglepiben lehet résztvenni!
Vigyázat2: olykor el-el veszik 1-2 felület, aztán megy a maró mélyre!

Egyébként, az ég világon semmi bajom Veled! [#wave]

7vpav5d32

iges-t és iges-t sem, stl-t-stl-t sem egyfofmán kezelnek a programok!!! pl: catiás stl/ iges-t a rhino nem tudja értelmezni(minden ívből teljes kört rajzol ami elég furán néz ki).

000000000

csiki - pontosan ilyesfélére gondoltam, amikor a #2804-ben a "könnyedén"-ről fogalmaztam. Olykor még a saját korábbi verziójával készített fájlt sem tudja beolvasni egyik-másik progi!
Sosem felejtem el, néhány éve, egy friss Unigraphis-os fájlt kellett egy régi Cadkey-be konvertálnom! 5, azaz ÖT cad programon keresztül dobáltam, amíg végre elfogadható eredményre jutottam! Persze sok beállítás elszállt, de a forma megmaradt!
Kerülőút, vargabetű .... hát ez van![#vigyor2]

3k74cecek

Bocs, nem gondoltam, hogy ennyi idő múlva reklamál.
Ha 3-4 napon belül nem kap választ valaki a felvetett dolgára, akkor azt már valószinűleg mindenki átlépte. Vagy azért mert nem tud válaszolni, vagy azért mert ritkán nézi az ember hetekre visszamenőleg a listát. Én legalábbis így vagyok vele.
Ilyenkor érdemes megísmételni a dolgot, esetleg kicsit másképpen megfogalmazva, több infóval kiegészítve. Ezt Aronnak javaslom.

bmejdz9nu

Biztos sokan értetek a számítástechnikához...
Egy jelszó védett Zip filét könnyű feltörni? Én azt hittem nem...

000000000

Hát igen, vannak rá programok (de azokat is fel kell törni hozzá [#vigyor4])!

bmejdz9nu

Az oroszok feltörték az A300 szervó titkosítot file-okat az ftp szerveremen...

http://forum.rcdesign.ru/index.php?showtopic=40981&st=60" TARGET=_fnew>74-estől... ott a jelszó is... Az a jó anyukájukat...

000000000

64-ben születtél? Ilyeneket (titkos dolgokat) ne tegyél ki Web-re! Ez várható volt...

bmejdz9nu

Na és honnét tudták mikor születem... jó-jó utólag logikus...
Nade azért variációk akkor is lehetnének... lehetne pl. petike1964 is? vagy hasonló...
Nem kitalálták... valamivel csinálták...
És még el sem tudom olvasni mit irogatnak...

D.Laci

79-ben irja hogy mivel csinálta 6 karakter kb egy jó nap ráment....