Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Na mindegy ... már ez van...  

De szerintem úgysem csinálják meg... nem is tudják, hogy tényleg jó e... anyagilag sem éri meg...
De azt látom, hogy diskuráltak az LS7184 kiváltásáról...  
Pedíg azzal az egyszerű kapcsolással nem megy hibátlanul... Na és persze nem lenne töbféle encoder üzemmód...

D.Laci

Egy dolog vígasztaljon! Nevezetesen az, hogy csak attol lopnak aki rendesen dokumentál mindent... és szerverren tárolja... :)
Gondolj bele ha Tibor ilyen amatör lenne, már rég mindenki AC szervot hajtana... :)

000000000

Lehet, hogy sovány vigasz, de nem kellett, hogy tudják az évszámot.
Az oroszoknak vannak a világon a legjobb programozóik.
Előttük nincsen akadály.

HJózsi

Háát egy ilyen jelszó valójában loser jelszó, csak azt védi meg amit nem akarnak feltörni...Egy jó hosszú prímszám már hosszabb időre nyújt védelmet, ezért is keresik...  
Mindenesetre szép, hogy Szásáék mennyire "innovatívak" ... :D

bmejdz9nu

Szerintem ez az én "játékszerem" marad... azaz pont olyan lett amire gondoltam...
De szerintem sok apróság is kellett ehhez, pl. azok az igen jó Optók... ami ha jól tudom 1500Ft-tól van nálunk... (HPCL2300)  
(... én persze még a 143Ft-os dollárnál vettem egy liciten egyszerre 500db-ot :) erőssen ár alatt :) azóta se láttam ilyet:)

Ezért is jó ha Tibor nem dokumentál...  
Belőle még "kínvallatással" sem tudnának az oroszok "kiszedni" semmit...:)

bmejdz9nu

De szervót azt meg nem tudnak maguknak... :)

bmejdz9nu

"innovatívak" az tuti... azonal megosztoták a forumjukon az infókat... nem nagyon titkolóznak...

s5f8tmfv3

Ha Te felmész egy orosz tárhelyére honnan tudod hogy mit kell vagy érdemes letölteni illetve munkát feccölni a feltörésébe? Valakinek folyamatosan figyelnie kellett a vezérlőd alakulását hogy aztán célzott munkát végezhessen. Ezek az oroszok nagyon résen lehetnek és ezek szerint olvassák a fórumot. Akár üzenhetsz is nekik.
Nem tettél valami rejtett hibát a doksiba? Jót szívtak volna vele...

000000000

Nem azt akartam mondani, hogy helyes, amit tettek.
Sajnos, meg kell szoknunk, hogy nincsen abszolút biztonság.

Lehet, hogy tudnak. De a lopott, az olcsóbb, meg gyorsabban megvan, mintha nekiállnának fejleszteni.
Az is lehet, hogy az ötleted olyan figyelemreméltó, hogy a fejlesztésben hónapokat takaríthatnak meg.
Sajna, az én vezérlőmet a fene nem akarja ellopni.
Mert még nincs mit.

ra8nsmk6w

Ha másra nem is de ennek a kivédésére jó lenne egy mikróvezérlő

svejk

De hát úgysem volt titkos a projekt, vagy igen?
Olyan drága alkatrészek vannak benne hogy meg sem éri :) :)

3k74cecek

Sokkal hosszabb jelszót kell használni.
10 karakter felett már irgalmatlanul nő a feltöréshez szükséges idő.
Semmiből sem áll akár 20-30 karakter hosszú  
jelszót használni.
A netről könnyen letölthető jelszófejtők java nem is működik 4-6 karakter felett.
De a legjobb ha nem szerveren tárolod az ilyen dolgokat.

bmejdz9nu

Most már kicsit sem lett titkos :) De pont az oroszok...?
Legalább adnának pár köbméter gázt érte :)
Naja lassan már talán majd kínában beindul a sorozatgyártása :)

bmejdz9nu

Egyébként ...
Ehhez az orosz fórumhoz nem csinálna valaki nekem egy belépési regisztrációt?
Angolul már elég jól értenek a ruszkik... aztán írnák nekik...:)
varsanyi@gmail.com-os mailbox-ommal...

airfoil6205

Sajnállak, de ha legközelebb valamelyik marha letörli a hunbay-t legalább  tudjuk hol keressük az A300-at. A jelszó mindig értelmetlen kisbetű;nagybetű;szám keveréke legyen és legalább 8 karakter hosszú.