Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

A frekiváltó gépkönyvében megtalálod hogyan kell a földelést árnyékolást kialakítani. Tégy az szerint. Árnyékolt külön vezetett frekiváltó és motor közötti kábel, esetleg zavarszűrő egység, vagy akár a motor mellé szerelt frekiváltó lehet majd a megoldás.

3sh8cr9ju

Raktam be MI filtert,földelés útmutató szerint mégsem jó,van hogy a földre még rosszabb.

3sh8cr9ju

6rk75uezn

Csuhás

Ennyit lehet mondani. Ha további ötleteket vársz akkor fotóznod rajzolgatnod kell, hogy lássuk milyen a földelésed, mind a frekiváltó mind pedig a vezérlések környékén, és akkor lehet hogy tudunk további tanácsokat adni.

ybm4ifb

Sziasztok
Hozzám került pár darab MT431-80-12 LHO----és
MCC55-12io8a tipusu félvezető.

Mire lehet ezeket használni???

Esetleg kellene itt valakinek???
Mondjuk 500Ft/Db áron?

Csuhás

Ha valamit fel akarsz mágnesezni akkor ilyen brutál tirisztorral szokták a feltöltött kondit a tekercsre sütni.

mex

Ezeknél azért nagyobb áramú típusokat használnak. Nem ismétlődő impulzusáramban olyan 10kA körülit.

ybm4ifb

Oké....mágnesezés kilőve ..akkor mire lehet még?

xfg6v697j

Jó lehet coil gun-hoz is,már ha érdekel ilyesmi valakit.

6rk75uezn

Mostanába nem rendel valaki valamit e-bay ról?Egy 600ft os dologról lenne szó csak nekem se pay pal om és nem is értek hozzá.

svejk

Hozzáértő, tapasztaltabb szakik!

Segítsetek beazonosítani teljesítményre az alábbi matuzsálem öntvényházas MEZ motort. Sajnos adattáblának még helye sincs. :(

A motor legnagyobb átmérője 170 mm  
A hossza tengely nélkül 210 mm
átm. 0,8 mm-es réz zománzhuzallal van tekercselve.
Deltába kötve 12 Ohm a tekercsek ellenállása.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/k%E9p%20236.jpg" border=0>

vjanos

Menet közben áramot mérve nem tudod beazonosítani?
Vagy három darab lidlis fogyasztásmérővel... :)

nv5firipz

Megoldható. Beszéljük meg levélben.

svejk

Nem a fogyasztására vagyok kíváncsi, hanem a hasznos teljesítményre amit le tud adni.
Ezek a régi motorok nagyobb veszteségűek mint a mai társaik és megtévesztő a bazi nagy méretük.

Hopsz.., most jutott eszembe, egy fontos adat a fordulatszám lemaradt az előbb, mindjárt megnézem.