Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

gg58bmmp2

000000000

Szia, azért nem értem, mert konvertálás után is eltünik minden, ami nem vonal. Vagy továbbra se értem, mit jelent corelben a vektor...  
Bocs hogy értetlenkedem,
Tudok marni (rajzolni) vonalat (idomokat) kört, de pontot nem. (a nyáklemez volt a példa)
A maró elmegy a vonalon de a pontban nincs xy elmozdulás csak z lenne..

sanka74

Sziasztok! PLC vezérlésben jártas személyt keresnék. Adva van egy 1972-es másoló eszterga, aminek relés a vezérlése. Arra gondoltam, hogy ezt a relés vezérlést, ami kiszámíthatatlanul működik, lecserélném PLC vezérlésre. Ebben kérnék segítséget, hétfőn nézem meg a gépet jobban. A vezetékezést meg az összekötést megoldanánk. Egyelőre ez a terv.

6rk75uezn

Sziasztok.
Tanácsot kérnék,itthoni dolgokkal megoldható karcos plexi polirozása?
Annó hallottam hogy szemcsés fogkrémmel is lehet eredményt elérni,ha valakinek van valami jó bevált ötlete azt szivesen meghalgatom
Köszönöm.

ANTAL GÁBOR

Dr Béres Sándor ( ? )fogorvos a Sensodyne fogkrémre esküszik a Tv ben esténként a reklámban  [#nevetes1][#nevetes1] A viccet félretéve működik a dolog de baromira kell vigyázni nehogy megégjen a plexi Én az nagyon finom Al2O3  at preferálom de azt köznapi forgalomban nagyon nehéz beszerezni .  A volt munkahelyemen volt egy projekt ahol fél mikron alá kellett őrölni az anyagot .Amikor befejeztük a projektet és meg volt az elemzés hát nem a kukába tettem az anyagot  

6rk75uezn

Köszi,tehát megfelelő fogkrémmel és filckorongal  lehet valami eregményt elérni akkor.
Egyébként mérő óra plexijéről van szó.

s5f8tmfv3

Milyen vastag az a plexi? Nem lehet mondjuk egy CD tokból kivágni egy újat?

vadember

Ha indikátor óráról van szó, abba én mindig a hegesztőpajzs sötét üvege előtt lévő cserélhető műanyag lemezből pótolom. Kb. 1 mm vastag. Minden hegesztőboltban kapsz 100 Ft.körül.

6rk75uezn

Amatőr és vadember sajna itt cserélni nem lehet,nyomásmérő órákról van szó,(reduktor).
Sajna itthon 3 féle fogkrémből egybe sem érzek szemcséket,igy azt hiszem ez lehet kilőve.
A cd tokos dolog nem lenne rosz öttlet de kivágni pont akkorát meg hogy bepattanjon a helyére,áá macera,inkább marad a meglévő karctalanitása,hogy egy kicsit emberibb formája legyen.

B.Zoltán

A natúr fogport megnézhetnéd az durvább , mint a fogkrém.
Nekem van valahol , ha megtalálom megnézem , hogy milyen szemcséjű.

hostya

Megfelelő fogkrémmel, fogporral lehet valami eredményt elérni...
A filckorongot én kihagynám... (egy manométer esetén..) [#ejnye1]

6rk75uezn

6rk75uezn

Ezt nem értem hogy nanométer esetén kihagynád a filckorongot,mit ajánlasz akkor a filckorong helyett?

6rk75uezn

Jav:manométer,olyan meleg van még most is hogy irni sem tudok,holnapmdélután jöhet egy kis felfrissülés!

B.Zoltán

Sajnos most hirtelen nem találom.