Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Aha, értem.
A "(Méretét, hogy vessen véget az arc különbözik a méretét, hogy indul, block = G2 X150.0000 Y75.0000 I-54,1909 J51.8493  
13. sor)" hiba szép magyarsággal arra próbál figyelmeztetni, hogy a kört a megadott adatokkal nem lehet leírni. A hibát a G91 okozza, ami növekményes adatbeadás, vagyis a szerszám pozíciótól (kezdőpont) a körív végpontja x-150;y75 miközben a középpontja i-54,1909;j51.8493 ami alapján a kör sugara sokkal kisebb, mint aminek x-y elmozdulás miatt lennie kellene.  
A problémát szerintem az okozza, hogy a kem abszolút koordinátákat adott ki, de az alprogram hívása előtt G91 lett programozva.

Arany János

Igen! Erre következtettem én is.
Hiába próbálkoztam a Lazyt rávenni a növekményes programozásra, nem sikerült.
Létezik egyáltalán olyan postproci, amelyik tud így generálni?
Vagy ez csak utólagos szerkesztéssel (pl:EditCNC-vel) oldható meg?
Esetleg lehet erre írni valami programocskát, ami csak ezt az egy műveletet csinálná meg?

000000000

Biztos rá lehet venni a programot a helyes működésre. Ha másik programot kell használni utómunkára, akkor nem tölti be a funkcióját. Van itt erre topik. Gugli is a barátod.

ra8nsmk6w

Kérnék egy kis segítséget! A SpyHunter nevű szemetet szeretném kiirtani a gépemről, de az általam ismert eljárásokkal nem sikerül.

000000000

Ezt próbáltad már?
https://support2.microsoft.com/mats/program_install_and_uninstall" TARGET=_fnew>Microsoft Fix It

A következőn fut

Microsoft Windows Server 2003
    Microsoft Windows Server 2003 R2
    Microsoft Windows XP
    Windows 7
    Windows Server 2008
    Windows Server 2008 R2
    Windows Vista
    Windows 8
    Windows 8.1
    Windows Server 2012 editions
    Windows Server 2012 R2

svejk

Ha most hirtelen kaptad be, akkor lehet hogy segít a rendszervisszaállítás is. Pár perc, egy próbát megér.

000000000

Én, ezt sokszor használom nehéz dolgok megoldására is.  
Egyébként hetente legalább egyszer lefuttatom.  
Megdöbbentően jól takarít. Első futtatáskor, felsóhajtott a gépem, a megkönnyebbüléstől.  
És, meg táltosodott. Memóriát is kitakarítja.  

http://privazer.com/" TARGET=_fnew>http://privazer.com/

Motoros

Szia Svejk! Keresem de nem találom azt a leírásodat ahol a kék szinű TB6560-as vezérlőt tuningoltad (lassú optó kiiktatás stb) Kösz!

ra8nsmk6w

Köszönöm a segitségeket! Sajnos ezeken már túl vagyok. A rendszervisszaállitást blokkolja a program. Az ET általjavasolt talán jó lenne, de mivel a listában nem találja igy termék azonositót kér valami 30 számjegy amiből én egyet sem tudok. Marad a jobbkezes borotvaéles szekerce, de megoldom!

svejk

Az biztos, hogy az elektronika topicba írtam.

Megnézem a képek dátumát, az alapján be tudjuk lőni.

svejk

2013 április 8. körül kell keresni...

PSoft

svejk

A #13042-nél kezdődik.

svejk

#13061, 13097, és a #13102-ben a lényeg.