Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sufnituning

Nem vagyok egy nagy villanyász mágus, de ezekre a mocikra 10-12 mikrost szoktam tenni.

smalla

Bármely állásban tudja produkálni, még állásban közben is. Howl nap megnézem mil yen encoder van raja.

smalla

Légkondi nincs, szellőztetés meg a gyári beépített.

smalla

Ez jól sikerült. Azt akartam még írni, hogy a vezérlés nem cserélhető fel, ha megcserélem a bemeneteket, akkor az egész gépet át kellene állítani, mielőtt megmozdítom. De lehet mégis felcserélhető a két enkóderkábelt, s várok, hogy a hiba átmegy e a z tengelyre, most stabilan az xen jelentkezik.

smalla

De utálom, hogy a gép kijavítja amit begépelek.

jani300

000000000

Sziasztok, van valakinek Dr. Engrave?

Szirtimorc

Köszönöm!

Az a helyzet, nem találtam hozzá semmilyet, majd vennem kell valahol.

000000000

Sziasztok van a cégnél egy csőköteges hőcserélőnk (pasztör) amire egy kupolát gyártatunk. Ezt mélyhuzással állítják elő. Szerintetek milyen anyagból kellene gyártanunk?

kada

http://kepfeltoltes.hu/thumb/150708/DSC_0517_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>.Próba.

cxmcdtrx

Sziasztok!

Adva vagyon egy HBM DigiClip DF30DP típusú, profibus-os mérőadapter, amire egy erőmérő cella van kötve.
Eztet szeretném ugye kalibrálni. Volt-e már valakinek ilyen eszközzel dolga?

Elvileg a DigiClip Assistent nevezetű szoftver kell hozzá, azt le is töltöttem.
Rácsatlakozni nyilván csak profibus-on keresztül lehet, ehhez természetesen a HBM-nek nincs saját adaptere, így egy Siemens CP5512 adapterrel lehetne ezt még megoldani.
Ez egy PCMCI slot-ba illeszthető MPI/DP adapter, ezt a szoftver elvileg kezelné, de csak Windows XP/32bit alól.

Probléma 1: nincs laptopom XP/32 bittel, PCMCIA felülettel, mert nem használhatjuk hivatalosan.
Probléma 2: maszek laptopra megpróbáltam telepíteni, de mindig leakad a telepítő a következő fájlok problémájával:

oleaut32.dll
comct332.ocx
msxml4.dll

oleaut32.dll problémáját elvileg a VisualBasic runtime újratelepítése megoldaná, persze, hogy ez sem működik, mindig DLL regisztrálási hibával megáll.
Megpróbáltam a regsvr32.exe segítségével kézzel előbb megszüntetni a regisztrációt, majd újra, egyik sem járt eredménnyel.

További ötletem nincs...

Valakinek esetleg hasznos ötlete, tippje?

Köszönöm szépen!

000000000

Sziasztok? Hogy rajzolunk Corelben "pont" objektumot? Pl nyákfurat...

Dakota25

Azt gondolom, sehogy. Használj olyan kicsi kört, amit már pontnak tudsz tekinteni!
Szerintem nem fér bele a filozófiájába. Valami vagy van, és akkor vannak kiterjedései, leképezhető, vagy nincs, akkor meg nem foglalkozik vele.

ra8nsmk6w

A pont két vektor keresztezése.És még látod is.

000000000

a tekintés... 0,1mm ? 0,01mm? 1mm vonalvastagsággal látszik... de  okozhat hibát, ha nem minden pontomat ismeri fel körnek, vonalnak...