Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Valahol nekem is van egy ilyen nagyobb motor vezérlővel, ha megtalálom akkor valamelyik CNC találkozóra elvihetem neked. (Székesfehérvár vagy BP)
De a pakliban benne van, hogy elfelejtődik és itt egy kacattal több marad.  [#szomoru1]

000000000

Tibikém nyugodjál le attól megnyugszol ! [#hehe]

http://cdn.meme.am/instances/54616699.jpg" border=0>

jani300

Kösz , de ez csak tanulás , gyakorlás .
Egyre többet értek abból amiről beszéltek a fórumon . Most már érzek annyi önbizalmat , hogy nekiálljak feléleszteni a bontott vezérlőimet .
Ezek a kis motorok is legalább egy hónapja megvannak , de most már jobban értem mi miért .(Vagy csak gondolom )

000000000

Áruljátok már el, hogy melyik MÉH-ben lehet ilyen dolgokat találni, és kihozni [#wink]

jani300

Lehet ez már csak a múlt .
Idén még nem sikerült bejutni :(

000000000

Magánszemélyként sehogy, mert csak cégek vásárolhatnak és előtte be kell regisztrálnod.
Amúgy meg az ilyen eseményeket ki kell fogni mert más hiénák is rácsapnak és pillanatok alatt elhordják.
Itt is láttam felbukkanni az onnan származó darabokból jó néhányat arany áron.  
Mesélte az egyik ott dolgozó, hogy valaki kisteherautóval vitte mázsaszámra az ilyen cuccokat és legalább 5x fordult.  
Ez például akkor volt mikor az egyik üzemet bontották le és vitték a MÉH-be.
Azóta szinte semmi hasonlót nem láttam pedig voltam párszor.  

isygg24rb

helló!  kösz szépen kisérlet megkezdve .

remrendes

Az majd kiderul. En sem nagyon. Epp ezert vettem csak 1-et. Ha ez mar megbizhatoan mukodik, akkor legkozelebb hozok meg egy 200W-os es a 400W-os szettet. Csak addig a mehanikanak is ossze kellene allni, hogy kiprobalhassam.  
Ha nem lesz jo, akkor kovetkezore Leadshinet hozok, csak az joval dragabb.

000000000

Sziasztok!
Béna vagyok!!!
Nem látom át a levelezési rendszert. Van üzenetem  összegyűlt, pár darab. Nem tudom, hogyan kell belépnem, hogy elolvassam, biztosan én vagyok az oktondi.
Abba kérek segítséget, mert sehogy se találom az utat, miben hibázomm? Mire kell klikkelni a személyes üzeneteim megnézéséhez?
Előre köszönöm a kitanítást!!!

nv5firipz

Szia. Én úgy tudom ezen a fórumon nincs belső privát üzenet funkció. Ha valaki privátot küld az egyenesen a regisztrált e-mail címre megy. A tárgy mezőben szerepel majd, hogy üzenet a hobbycnc fórumról.

iv43r83d

Üdvözletem az uraknak!Szeretnék kérni HTD5M Z=12 és Z=120 vagy Z=72 rajzot amiről tudok pár Db-ot készíteni saját részre.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

svejk

"Ilyenek vannak : /MRVS ,/MRDY , /MON "

valószínűleg:

MRVS= motor reverse
MRDY= motor ready
MON= motor on

svejk

Ismeri, vagy használ valaki közületek  
MIGATRONIC  
AUTOMIG  hegesztőgépet?

Kellene egy kis segítség.

jani300

Hűű ! Köszönöm szépen !

000000000

Jó nagyot az uraknak.
Össze dobtam én 1 ilyen szörnyűséget.
http://kepfeltoltes.hu/view/150122/DSC00700_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
a3972 a stepper driver 16f628a vezérelné, ha valamit nagyon el nem néztem volna.
Vagy a programozás vagy az elektronika bekötése vagy 1-ik sem sikerül.
Mondom a3972