Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

7ribea2ss

Köszönöm a hozzászólásokat, marad a kitörés.
Még az jutott eszembe, hogy a másik oldalról bevágnák egy nútot 1mm-es flex koronggal és csavarhúzóval megpróbálnám. Zéger fogóval próbáltam és egy hangyányit mozog. A lemezt is bevágná de azt hegesztéssel kijavítanám.

7ribea2ss

Nincs plazmavágóm. Én elektroműszerész vagyok.
Egy cnc gépet építek és annak a vázához tartozik ez a lemez.

ncw4w5nca

Én sok hss menetfúrót szedtem ki úgy, hogy avival ráhegesztettem egy darab vasat, és azzal tekertem ki. Ha mélyebben van akkor kis árammal addig kell rá rakni az anyagot amíg nem színel a furattal, azután kell ráhegeszteni a vasat, Hozaganyagnak rozsdamentes pálcát használtam.

000000000

Ha Dunakanyar közelében vagy akkor fel tudom ajánlani, ha elhozod itt megpróbáljuk kiforgácsolni ingyen és bérmentve.  
Többet nem tudok tenni az érdekedben ettől !  

7ribea2ss

Sajnos AVI-m sincs. Megpróbálom inverterrel.

7ribea2ss

Poroszlón lakom a Tisza-tó partján.

000000000

Sajnos az nem itt van a közelben.

ncw4w5nca

Elektródával én nem próbálnám.

mex

Ha a seeger fogóval mozgattad, akkor jó eséllyel ki is jön. Készíts hozzá egy háromkörmös kihajtót, akár egy köracélból is megfelelne. De jobb, ha keresel egy M8 imbuszcsavart, és annak a végét alakítod ki körmösre. Először belefúrsz a csavarba 3.5-4mm közti fúróval pár mm mélyen, azután a menetet leköszörülöd, hogy beleférjen a furatba, legvégül pedig az 1mm vágókoronggal kialakítod a három körmöt. Tovább tart leírni, mint elkészíteni. A kihajtáskor jól jön az imbuszcsavar fejébe dugott imbuszkulcs.

7ribea2ss

Köszönöm, kipróbálom.

bznc93pf5

sziasztok,
tudja-e valaki mi a neve annak az anyagnak ami két folyékony anyagból van és amikor kikeményedik, meg köt olyan mint a purhab? és úgy meg is dagad,
és hol lehet olyat venni?

bznc93pf5

Köszönöm!!
úgy néz ki hogy pont ezt kerestem [#eljen]

7ribea2ss

Megoldódott a törött menetfúró kivétele.
Mivel csak 8 mm-t volt a lemezben itt még a kúpos része volt megszorulva. Így néhány erőteljes ütésre kiszakadt a furatól. Mex ötletét is próbáltam de egy köröm letört.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat.

KoLa

Még akartam vóna írni a trükkökről a plasmával de akkor minden OK! győzött az orosz' módszer!
legtöbbször én is ezt használom![#wave]