Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

remrendes

Valoszinuleg nem, de hosszabb tavon lehet jobb.  
A felesleges uj motort+vezerlot talan konnyebben eladom, mint hasznaltan, illetve nekem most egyszeru ezeket beszerezni Kinabol.

VighLajos

ANTAL GÁBOR

Adott egy laboreszköz amelyet időnként ( főleg gondatlanságból)  víz érhet. Egy vastagfalú cső amelyet egy pár menetes rézcső"kígyó" hűt. Alkalmaznom kellene egy stabil felület védelmet ( nem szerencsés ha megrozsdál a cső ). A cső anyaga St52.  Nem tudom Ko s anyagból megcsinálni mert horror az ára .Eloxált alu szóbajöhet de gyengének ítélem és tömörből kellene megcsinálni. Eddig porfestést alkalmaztam de az éleken gyenge , lepattogzik. Horganyozás nem szerencsés mert a rézcsővel kész a galvánelem .
Mivel kellene lefesteni ?  (PS: a reszeléshez és a festéshez nem értek [#nevetes1][#nevetes1])

Gyati

Szia! Ez szinte mindennek ellenáll:
http://festekbazis.hu/coror/klorkaucsuk-bevonat" TARGET=_fnew>festék

Gyati

Olyan utána a felület mintha gumiból lenne.

ebalint

A vastagfalú csövet vidd el olyan helyre, ahol KTL festéssel foglalkoznak. Ezután festesd le porral.

Azért arra ügyelni kell, hogy az ún. élek lehetőleg le legyenek simítva, sorjás semmiképpen ne legyen.

Sokkal tartósabb lesz.

Ha nincs KTL lehetőség, akkor olyan helyre vidd porfesteni, ahol van előkezelő, ami cinkfoszfátos technológiát alkalmaz.

A vasfoszfátos nem az igazi...

szf

A sok rm anyagokkal foglalkozom.Mik a cső méretei hátha tudok segíteni.

ANTAL GÁBOR

Mindenkinek köszönöm a segítséget . Sikerült kiművelődnöm KTL festésből . Miskolcról Egerbe viszem , de elötte még lesz vele procedúra ( dugózás stb. )

ANTAL GÁBOR

isygg24rb

helló!  segitsen valaki csapágyazás céljából szétszedtem egy 6kw  brushless motort de azóta meg hülyült szépen forog de ha egy kb 40-50fokt mozditom a motort a forgórész satú fékez ha vissza forditom újra forog?  

000000000

Valószínűleg a mágnesgyűrűt nem jó pozícióba raktad vissza.

korbendallas

Üdv,
ISO30 kúpos gépbe bele megy az sk30 kúp?

korbendallas

Közben találtam egy jó videót.https://www.youtube.com/watch?v=GxWB81CAsPI" TARGET=_fnew>video

isygg24rb

helló!  kösz a választ!

7ribea2ss

Egy kis segítségre lenne szükségem.
8 mm-es vaslemezbe beletörtem egy M 8-as menetfúró 3. vágást. Mindkét oldalon szintbe van.
Van valami okosság a kiszedésére?