Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Rakj be egy Live Cd-t ha felismeri a winyót akkor kizárnám a kábel és a HDD hibát. Tehát adatmentés, teljes formázás újra telepítés…

D.Laci

Másik gépre felrakod a David 1.6-ot + licenszet és megy minden a maga útján….

3vv2btrhv

Nem igy müködik , csak egy gépre lehet felrakni, csinál a gépröl meg a windozrol egy ujlenyomatot , azt kell elküldeni , és igy generálnak egy kodot amit csak arra a számitogépre érvényes , ki van találva !!

D.Laci

Max a LAN kártya számát párosítják a gép névhez…
Ezt úgy lehet orvosolni, hogy egy PCI-os kártya kel.
Ha újra kel telepíteni a gépet ill. át akarod vinni egy másik gépre akkor csak a kártya és a gépnévnek kel egyeznie…
Így bármit teszel, majd a géppel előbb a gépnevet mentsd meg… biztos, ami biztos….

000000000

Tibor, milyen konfiguraciod van pontosan?

3vv2btrhv

PC -re gondolsz ?
AMD Sepron 2800 2006 MhZ AMD 1GB Ram , És van egy video kártya , valami jobb grafikus .
Windos XP szervizcsomag 2 .

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/SOS/szisztem.PNG" border=0>

000000000

Hogyan fagy a masina?
Kekhalal, ujraindulas, vagy "megmerevedik" a kep?

Bios-t frissitettel mar a lapnal?
Igaz HHD-vel kapcsolatos dolgokat nem ir egyiknel sem.

http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=K7S41GX&s=462" TARGET=_fnew>K7S41GX

Kerdezoskodj:

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=6306" TARGET=_fnew>HWSW - Asrock tulajdonosok klubja

Mivel nem tudsz dolgozni, szerintem ruhazz be egy ABIT NF7 rev.2.-be, vagy egy ABIT NF7-S-be. 10k kornyeken, inkabb alatta mar kapsz. HWSW bolhapiacot nezd meg.

3vv2btrhv

Megmerevedik a kép , és akkor is lefagy ha nem csinálok vele semmit , magyarul álás közben .
Letöltötem a Biost , mit és hogyan kell telepiteni ??

000000000

Bios frissites nem olyan mint egy program telepites. Most nincs idom leirni a lepeseit, de nem jatszadoz vele, mert hazavaghatod veglegesen az alaplapot.
Visszaolvastam, irsz valami kepvetites dolgot - ha az fut nem fagy le. Ez mi pontosan es mit csinal?

3vv2btrhv

ráklikelek egy képre ,és slide show -inditom , és akkor amig a képeket vetiti nem fagy le . ha meg dolgoni akartam vele csak leállitotam .  
Nem csináltam semmit csak a C -re kitömöritettem .

3vv2btrhv

HDD kábelt cserélve a winxomat ujra felismeri , de a lefagyás nem szünt meg . De legalább van lehetöségem a rendszer visszaállitásra mert ide van mentve a jol müködö David 1.6B liszensze

000000000

Üdv összes Urak! ZX100 anyagba két menet erejéig van-e valakinak Tr16*4 és Tr12*3 menetfúrója? Egy napra kölcsön, vagy én viszem az félkész anyát. Köszi!
Rabb Ferenc

3vv2btrhv

Motorosnak van , és gyárt is anyát .

000000000

Nekem volna Tr.16x4, csakhát a távolság....
Szlovákia, Rozsnyó.....