Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

vthgizrff

ez felülmulta az elképzeléseimet, köszönöm [#worship]

3vv2btrhv

Légysives , én szupper béna vagyok, de hogyan használod ???

3vv2btrhv

Nem tudom a David -laser 2.0c szoftvert felinstallálni !! Nekem minden szkennelés inditásánál kb 5-10 másodperc mulva totálisan lefagy . A PC-ét csak kikapcsolásal lehet ujra életre kellteni . Már mindent kiprobáltam , uj windoz , ujra telepités stb semmi nem használ .  

RogerCo

Szevasztok!

Régen jártam erre :( De most megint elövettem a gépemet :) És müködik.
Kérdésem is lenne:
Használta valaki a Mach2-ben a szerszám csere után a nullázást ? Miért csinálja azt, hogy az érzékelönél megáll, majd vissza felé (+ irányba) indul megy 3mm-t és ott nullázza le magát ?? Mért csal bele nekem -3mm-t? Ha valakinek van tapasztalata, és megosztja velem, azt megköszönném.
Roger

3vv2btrhv

Halohó  
Kéne nekem egy videó konvertálo progi , ami windoz formátumbol tud AVI ,MPG formátumot csinálni , jó lenne ami szabadon használható .
Tibor

svejk

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/" TARGET=_fnew>Win_avi_video_converter

A "segítséget" küldtem magánban...

3vv2btrhv

msas

Ave Forum
Lehet, hogy tényleg nagyon béna vagyok, de nem tudok megoldani egy problémát. Leírom, mert szerintem itt biztos lesz hozzáértő aki segíteni tud nekem.
VIN XP sp3-at telepítettem egy Compaq gépre, a telepítés sikerült, de egy két driver kellett még a gépre és azokat letöltöttem a net.-ről egy pen drive-ra, a házi gépemen . Az történt,hogy áramszünet lett a pen drive felvolt dugva a netes gépre, amikor visszajött a villany bekapcsoltam a gépet, nem bootolt, mert invalid disc F.: üzenetet küldött, kihúztam a bennfelejtett pen drive-ot O.K minden azóta is hasznélom a gépet, csak semmilyen USB-n csatlakoztatott eszközt nem tudok használni. A gép felismeri az eszközt,kiteszi a hardver biztonságos eltávolítása ikont, az eszközkezelőben ott az eszköz, de megnyitni nem tudom és használni sem.
Addig mindig az F.: meghajtónak címezte a csatlakoztatott eszközt, most nem találom a meghajtót.  
Hát remélem érthetően írtam le a gondomat, ha valakinek van ötlete, kérem ne kíméljen.
Lehet, hogy a Guruk-nak ez röhelyes, de én csak egy looser felhasználó vagyok.
Előre is kösz, Makó Sanyi

000000000

A pendrive-ot nézted más PC-n? Fizikailag sérült (használható másut)?
Én alapból azzal kezdeném, hogy eltávolítanám az alaplapi driver-t és újraraknám utána (persze a legfrissebbet)!
Ha a pendrive nem működik másutt (akár ujraformálva sem), akkor lehet, hogy károsodott az alaplapi USB vezérlőd is... de előszőr teszteld és a driver újrarakást próbáld ki!

msas

a pendrive működik más gépen, ez a gép meg semmilyen usb-s eszközt nem ismer fel, illetve érzékeli a ferakott eszközt, de sehol nem férek hozzá. Kösz a tippet, ha lesz időm próbálkozom driver telepítéssel.

3vv2btrhv

http://pc.tavir.hu/modules.php?name=Asers_Shop&s_op=viewproductdetails&lid=2&cid=6" TARGET=_fnew>LCD kijelzö
Mivel ehez sem értek , kérdezem a társaságtol , hogy nekem csak arra kellene egy ijen lcd panel , hogy csikokat jelenitsen meg , Mérete a lényeg nem lehet nagyobb 30x40 miliméternél .
a felhasználása ez lenne

3vv2btrhv

http://www.youtube.com/watch?v=854ZTvs8UoU" TARGET=_fnew>Felhasználás .
a kivetitett csikok a lényeg !!!

000000000

A softver már megvan hozzá?

3vv2btrhv

IGEN ! a David forumon megirta két srác , én a projektort készitem , ahoz kell a LCD panell .