Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Már az egyik nagy vinyomat nem ismeri fel , lehet hogy itt van a gond de sorjában elöbb Laci dolgát csinálom meg

D.Laci

"280GB es vinyon "  nem nagy neki egy ekkora winyó?

3vv2btrhv

Miért nagy ??? , edig nem volt gond csak amiota a david 2 telepitettem azota halmozottan jelentkeznek a gondok

3vv2btrhv

Laci ez sem segitett , ugyanugy lefagy .

D.Laci

Nem nagy csak elő ferdülhet hogy régebbi alaplapok nem kezelik a nagy winyót, de ha a bios-ban jó és az XP is jól látja akkor azzal nem lehet gond.

D.Laci

Nem is azért linkeltem hogy a lefagyáson segítsen…

D.Laci

Csinálj egy rendszer visszaalítást és ne használd azon a gépen a David2-t.

3vv2btrhv

Laci , az egyetlen pénzkeresetei lehetöségem a szkennelés !!
Rendszer viszaálitással kezdtem , nem segitett , más progit használva is lefagy már a gép .

D.Laci

Ujra telepítés...
Esetleg a Sysprep-el csinálni egy mini telepitést... Bár kétlem hogy attól megjavulna...
Letöltötem a David2-t nálam nem csinált gubancot... eddig...
Ha ebböl élsz érdemes egy gépet erre szánni... De ne a winyó legyen benne a legnagyobb. A proci meg a Ram  videó kártya alaplap aztán jöhet a winyó mérete nyilván ne 2Gb legyen mert még az XP telepítőse indul el...

D.Laci

Ahogy Szigma is mondta hardvereket kel megnézni… és reménykedj, hogy csak egy kábel csere…
Nem rég találkoztam olyan kártevővel, hogy a Hirens Boot Cd is lefagyott. Live XP Cd-t el sem engedte indítani, XP telepítő be boot olt aztán se kép se hang… csak a Winyó teljes formázása után lehetet bármit tenni…

3vv2btrhv

Nincs meg véletlenül a david törése , mert azt most sikeresen elkurtam, igy most még a 1.6-tal sem tudok menteni .

3vv2btrhv

A gépem szisztematikusan meghalt , mint a filmekben , elöb elénekelte a nagy áriát , és látványosan átment billgeci birodalmába .  

D.Laci

Nem értem… Megvetted a licenszt vagy törted??????????

D.Laci

Ha megfelelő módon van használva szerintem, akkor csak a luzer tehet a problémáról nem billi…
Láttad már a Tablet Pc 2005 (esetleg egy Vista változatot) ?  Ez nem más, mint egy XP kicsit felturbózva… Egy Tablet Pc-vel csodákat lehet művelni… Ha egyszer a kezedbe veszel egyet, az asztali gépjeidet csak megmunkálásra használod többé…

3vv2btrhv

David liszenszet megvettem , de most azt se fogadja már el . Tök mindeggy mert a 2. -es verziot kell használnom amihez van ugrade lehetöség m persze az is fizetös .  
Egyenlöre elviszem a PC szervizbe deritsék ki miért nem ismeri fel a winyot , és majd ez után döntök mit csináljak a géppel .