Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Egyszerre küldtük... :)
Meg ugye mentésnél is kell még egy "pipa"...

6rk75uezn

Köszi.Ezek a túlméretes tűgörgők vajon mennyivel nagyobbak a mostaninál,vagy milyen lépcsőnként emelkedhet?Szóró olajzás van,de én inkább a tűgörgő hive vagyok,(tartósabb szerintem),ha lehetne inkább fölűre is azt tettem volna,de maradt bronzpersely,mert csak meg kellett veni.

LittleSV

Én sem vagyok gép előtt, de a mentés előtti pipa nekem default bent van. Persze érezhettem volna magam a kérdező helyébe :)

De én is kérdeznék, mielőtt megnézném... Nem tudom milyen változás történt, de egy hónapja kb minden egyes generált többmenetes (de egyszerszámos) gkódnál minden munkafázis előtt megáll a gép és újra startot kell nyomnom. A machban nyomkodtam el valamit, vagy a vectricben (megjegyzem a vectricből az összes általam definiált szerszám eltűnt, újra kellett felvennem)?

bujjpdu4f

Köszönöm a segítséget, kipróbálom!

Sz.József

Én az UCCNC-t használom nem a Mach3-at.
Nekem még ezek a jelenségek nem fordultak elő.
Így igazából nem tudom mi lehet az oka...

000000000

A túlméretes görgőket nem azért árulják, hogy betegyük a kopottak helyére!
Hanem, hogy a javítható hajtókarba (felszabályozás után) használjuk fel.
A túlméretes dugót se lehet a hengerbe rakni, csak akkor, ha a hengert felfúrtuk.

6rk75uezn

Szerintem mi ezt nem tudjuk???

000000000

Ha tudnátok, nem irkálgatnátok ilyen világraszóló butaságokat.

Elromlott a valami és melyik részét cseréljem a háromból...
Utána jönnek az ostoba tanácsok.

keri

Sajnos magyarországon szerencse kérdése milyet kapsz, ha egyáltalán értik mit akarsz.

Jobb SKF boltokban érdemes érdeklődni.
Illetve a PÁL dugattyút is azért javasoltam, mert ők is rendelkeznek mindenféle felújító kellékkel kompresszorokhoz is.

MZ-nél ez úgy szokott működni, hogy a klub műhelyben öreg szaki kihúzza a fiókot, egy doboz tűgörgővel és azt mondja válogass magadnak :D

keri

Hagyd, csak próbál fogást találni öreg troll barátunk.

nyiszi

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy a szilikongumi bírja e szerszámgép hűtőfolyadékot?

Szalai György

nyiszi

000000000

Nekem a hegesztő trafóm munkakábelja szilikon bevonatú! Használom vagy 15 éve,és makulátlan!
Elektromos kemencében volt eredetileg használva.

ywathzay

Ha arra a szilikoncsőre gondolsz amit a boltokban lehet kapni, az bírja, viszont egy idő után kőkeménnyé, rideggé, törékennyé válik. De ehhez kell néhány év.