Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Már vettem ki így fészekből bronzperselyt,és tűgörgős csapágyat is.
A csapágy,kicsit nehezebben jött,a görgők közti rések miatt,de kijött az is.:)

urpwig5xe

Meghoztam a kenyeret, még meleg:D fél kiló 160 Ft, ennyit megér a próba. Most megyek és kipróbálom. Ha nem jön be, a maradék jó lesz reggelinek :o)))

ra8nsmk6w

Ez akkor következhet be ha a patron névleges méreténél jóval kisebb szerszámot akarnak rögziteni. Ami sikerül is, de a kivételnél már átugrik a kihúzó perem.
Szerintem próbáld ki a gyurmás, kenyeres, Zsiros,olajos módszert. Az utóbbiaknál tekerd be rongyal és jó illesztést használj.

urpwig5xe

Akkor a teszt: egy nagyobb diónyi kenyeret kígyóvá gyűrtem és darabonként beledugdostam. Mivel a patron 6-os és valóban egy 5.9-es szárú csiszolókő volt benne így a 6-os szárak már nem mentek bele. Egy hosszú csavart találtam stiftnek ami 5.9-es, azzal tömtem adagonként. Amikor megtelt elő a kalapács és az első ütés... kipottyant a patron!!! SIKER!
Én tényleg nem hittem benne, de működött! Nagy köszönet nektek az ötletért! [#worship]

jani300

Néztem a kress patron képét , ezek léteznek ER32 körüli méretben is ? Nem találok méretezett rajzot róla .
Más . Most a semleges piros !  A

Rabb Ferenc

Nem, a KRESS csak Kress-patron méretet gyárt. Semmi mással nem kompatibilis :((  

3-1/8"-4-6-1/4"-8 a méretválaszték

jani300

Köszönöm ! Vannak teljesen hasonló kinézetű patronjaim csak nagyobbak .  
Kellene befogót csinálnom hozzá , rajz alapján egyszerűbb lenne , talán . De még ráér ...

keri

KRESS gyenge az ilyen mérethez.
Hurkapálcika vastagságú a tengelye.
Bár a fő csapágyazás megoldása nem rossz, de a gyárinál nem tennék rá nagyobb szerszámot.

jani300

Szia csak méretezett rajz kellett volna .
Vannak kb er32 méretű patronjaim ránézésre a kress formája . Nem a kis kézi valamiben használnám :)
Csak van egy készlet patron ,amiről nem tudom mibe való . De majd kitökölöm a szögeit :)

jani300

Mi történt a semleges csevegővel ?
Kidob a gugli hogy rosszindulatú .
Látom mások írnak , remélem nem terjed az egész fórumra :(

hostya

Nincs semmi baj, csak visszajött megint békési (alias)szegelgetek.
Már a Gogle is megismeri.. [#wave]

4u88hx8j6

http://cnctar.hobbycnc.hu/Csike/Patron.jpg" border=0>

jani300

Köszönöm a táblázatot ! Sajnos nem ez a fajta patronom van .
Az ETG100-464E  a hasonló méret .
Nálam az l1 53,5 ,a d3 38,55 mm  
A első kúp a kíhúzóperemmel nagyobb átmérőjű , mint a patron hátsó kúpja .

f7pbhicb

üdv. olyan kérdésem lenne hogy lineáris kocsi nem golyós hanem görgős 1db kimarad a körforgásbol ugyan ugy mint a golyósnál?

urpwig5xe

Megvan az ismételt teszt egy másik kábellel. Sajnos a hiba ezzel is jelentkezik.
#24235-ből a lényeget röviden ismételve, H1 vezérlőről van szó:
"Nekem az a következtetésem hogy a vezérlő első "A" motor része a ludas, mivel arra kötve mindkét tengely ugyanazt a hibát produkálja.  
Kérdés: mit lehet/érdemes még kipróbálni? Ha jól gondolom hogy a vezérlő a hibás, akkor elvállalja valaki a javítását? Érdemes egyáltalán javíttatni?"