Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez a tipikus jelenség, mikor ásunk egy gödröt és nem tudjuk hova tenni a kitermelt földet és ásunk neki egy gödröt.

keri

Hát kb.
Mondtam neki hogy fizetem a konténert, de nem tetszett neki az ötlet :D

jani300

[#ejnye1] De a krónikus helyhiány nagyon ismerős :)  Rajtam már csak a MÉH telep tud segíteni :([#integet2]

000000000

Sajnos az a pár óra alatt csak a felszínt tudtuk megkapargatni míg itt voltál.
AWE kollégánál is mikor átalakítottam az ATT-s vezérlését unipolárisról bipolárisra volt egy két pillanat mikor pislogott egy két szakmai fogásnál és hibakeresésnél.  
Megkérdezte, ebben ugyan már hány év tapasztalat van benne ? ( közel 10 ami csak hobby cnc kört illeti és minimum még egyszer ennyi ami az rádiófrekvenciát és elektronikát illeti )
Mellesleg jegyezném meg, 6 évesen elektronikai építő játékot kaptam. ( nem lehet elég korán kezdeni ) [#nevetes1]
Pályaválasztási tanácsadáson a színtévesztésem miatt, ami a majdnem fehér árnyalatoknál van nem tanácsolták, hogy villanyszerelő legyek, de nem is bántam meg!  
Így lettem gépszerelő és karbantartó lakatos, hiszen minden képzés alapja a fémipari ismeretek.  
Különben is a környezetemben lévő szinte összes villanyszerelő idült alkoholista, vagy már rég nem szakmában mozog.
Az elektronikában elért tudásomat mind autodidakta módon szereztem.
És ahogy szoktam mondani a szaktudás egyenesen arányos a tönkretett eszközök számával és négyzetesen azok megjavítottjaival.  [#hehe]

6rk75uezn

Egy kis segitséget kérnék,ez a gép esetleg nem lehet hogy magyar?A Patent szóból gondolom.Nem talállok semmit róla.
Ha valaki tud valami infót róla akkor ossza meg velem.

jgg8y2a4g

Keletnémet eszterga a 20-as évekből.

000000000

A patent jelentése, szabadalmaztatott, levédett, találmány és ezek szinonimái.  
Mellesleg az egész képet feltennéd akkor könnyebb lenne segíteni.  

Szirtimorc

Deutsches Reich Gebrauchs Muster

6rk75uezn

Köszi,nagyon hasonló!!Vagyis az elődje lehet!Tehát valószinű több mint 100 éves.

s7manbs8

Abból is látszik, hogy a rend csinálás plusz energiát igényel és azt inkább hasznos dolgokra érdemes fordítani, így keletkezik az úgynevezett igénytelen emberek egy része, a másik rész pedig a lustaság miatt olyan vagy egyéb egyéni szociális probléma az oka. :)

000000000

Mikor elhatározom rendet csinálok, neki is fogok aztán mindig találok valami rég elfeledett vagy érdekes dolgot és onnantól teljesen más irányt vesz a dolog  
De ha segítséget hívnék azzal is ugyanez a probléma lenne.  [#hehe]
Például a műhelyben a szekrény tetején meg se próbálok rendet tenni mert ott legalább 10 olyan dolog van amivel akár heteket is el lehet bíbelődni.  

s7manbs8

Ne is mondd, hasonló tünetekkel rendelkezünk még páran. :)

Szalai György

http://cnctar.hobbycnc.hu/Szalai_Gyorgy/Indikatorallvany2.jpg" TARGET=_fnew>Nálam is hasonló a helyzet. Most töltöttem két napot egy darab szeméttel.

smalla

megtaláltam a csatlakozót, s elhullott a hajam mikor az árát megláttam.