Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Akkor ez egy beépíthető mérődobos mikrométer?

hostya

000000000

Sziasztok! Klavio-s szerszámhosszbemérővel kapcsolatban tud nekem valaki segíteni?

Rabb Ferenc

000000000

Próbáltam, de nem jött válasz egyenlőre... Sürgős lenne, ezért próbálkozom itt.

Rabb Ferenc

Akkor viszont praktikusan a http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=hobbycnc&id=1262079401" TARGET=_fnew>saját topikjában keresd.  

Azt valószínű gyakrabban olvassa, mint a "bénázóst"

000000000

Privátban írtam neki emailt...

wa76ftbim

Sziasztok,

nektek van tudomásotok olyan M5-ös menetes szárról ami precízebb mint a normál? Most nem a finom menetűre gondolok, hanem arra, hogy valamilyen felületkezelt pl horganyzott vagy precízebb tűréssel készült. Szükségem lenne egyre de nem tudom hogy miként keressem, és főként hol keressem. Nyilván az OBI meg ilyen helyek kiesnek, de esetleg ti tudtok ilyenről?  

Köszi

s2k5ycubj

Próbáld meg itt:http://fasteners.fabory.com/eCache/HUN/2/354.html" TARGET=_fnew>fabory
Még a normál csavar sem úgy néz ki mint máshol és drága is,de ha jó kell és nem olcsó,akkor őket keresd...

t62d6ha2b

Szia!

Én M6-ot kerestem annak idején, de nem találtam (még a Faborytól is rendeltem, meg is jött, szép is volt, de nem volt megfelelő).

A sok keresgélés után arra jutottam, ahogy többen írták is a fórumon, hogy esztergáltatni kell. (Nekem azóta szünetel az a projekt, így abban nem tudok segíteni, hogy ki csinálná meg.)
Biztosan nem olcsó, de ha összeadom a megtett kilométert, a telefondíjakat, a megrendelt, de itt porosodó menetes szárakat, már kijött volna egy szép és jó menetes szár ára.

vjanos

Vagy egy méretpontosságban osztályozott trapézmenetes szár.
(Bár asszem itt 2mm-től indul a menetemelkedés)

t62d6ha2b

Szia!

Az a baj, hogy az anya egy műszerész eszterga keresztszánjába van fúrva. Ezt nem szívesen bolygatnám. Külön anyát nem is tudnék beletenni, mert vékony az anyag.

keri

Menetmetszőt végighajtani rajta? Vagy az nem lesz elég pontos?

Végül is nem bonyolult menetes szárat esztergálni, csak egy futóbáb kell hozzá

t62d6ha2b

Szia!

A menetes szárak (amiket vettem) kisebb átmérőjűek, mint az ,,anya", ezért lötyögnek. Ezért kellene esztergálni.

s2k5ycubj

M5 és milyen hosszú az orsó? Csúccsal megtámasztva meg lehet csinálni?