Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Mondom...várok még egy kicsit.:))
Na ugye!...nem is olyan bonyolult ez!:))
[#eljen][#wave]

Farkas Ádám

néztem már régebben a fűrészedet, B tervnek beteszem, de legelőbb körfűrész érdekel..

sanka74

Sziasztok! Márvány gravírozásában szeretnék segítséget kérni. Milyen szerszám szükséges hozzá és mekkora előtolás, fogásnagyság? Hűteni kel, azt tudom. Köszi a segítséget!

sanka74

xg2w6ib9x

Halihó !
Egy régi kiadású Macintosh (MacBook)géphez keresnék régi verziójú szoftvereket, mivel csak ezek mennek fel rá.
Viszont nem nagyon találok sehol.
A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki valami olyan linket ajánlani, ahol esetleg elérhetők  efféle régi szoftverek (pl. Logic Pro 5, Final Cut 5, Garage Band régi verzió stb.)
Előre is köszi.

55xuwevre

Tud valaki segíteni Mach3 -ban szeretném kipróbálni a szöveg gravírozást,de nem tudok a varázslóval (Pick Wizard - Write )programot generáltatni.Jó lenne, ha valaki leírná a lépéseket.

hostya

Nem CNC téma, de hátha tudtok segíteni...  

Saválló anyagot KO33(WNr:1.4301) lehet-e forrasztani lágyforrasztással(ónnal)?
Ha igen, akkor milyen folyasztószert kellene hozzá használni?
A cink-klorid esetleg jó lehet..?
Ki akartam próbálni, sósavam van, de egy körömnyi cinklemezt se találtam itthon, hogy "beoltsam" a sósavat...

kisinas

Szia !
Torrent elérhetőségeket tudok adni, ha megfelel

xg2w6ib9x

Köszi, jöhet.
Minden érdekes lehet, legfeljebb a végén majd válogatunk.

dcsaba

Sziasztok! Mit jelent, hogy egy golyóorsó "C7" osztályú?

PITU

szia
gondolom azt amit a csapágyaknál
pontossági osztály
pl :  a C3  melegen futáspontos
ha nemjót írtam bocsi

Szedlay Pál

Az osztályozás a pontosságra használják.
C0-C7-ig. Biztos megtalálod valamelyik nagyobb golyósorsó gyártó cég katalógusában a tűrés értékeket.
A C0-át azt tudom fejből 300mm-en 3 mikron a max. hiba. A C7 általában mángorolt és nem köszörült minőség. Nagyságrendekkel drágábbak a C0-C3-as minősítésűek. Én vettem már C3-ast és kaptam mellé lézerinterferométeres vizsgálati jegyzőkönyvet. 1 mikron alatt volt a hiba, tehát a megadott érték a maximum, ennél csak jobb lehet.

6rk75uezn

Sziasztok.A fehér szinű köszörű kő milyen anyaghoz ajánlott?Köszönöm a válaszaitokat.

dcsaba

Köszönöm a válaszokat!

etc77f5nr

Üdv! A múltkori kérdésem az volt, hogy csak simán elkezdem tekerni a golyósorsót az anyába és a műanyagot tolja ki. Hát nem. Megszorul a legelején, próbáltam mindenhogy, de semmi. Majd potty kipottyant egy golyó. Remélem, hogy nem esélytelen az összes golyó kivétele után itthon összerakni. Valaki nyugtasson meg. Kb szétvág az ideg, mert leírást nem találok róla sehol..

Remélem nem túl kicsi a kép de így néz ki:
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/830552195/1605_Ball_Screw_Discount_Sale.jpg_250x250.jpg" border=0>