Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Üdv ! Bosh autó generátor (régebbi ) első pajzsának leszedésére van valakinek valami bevált módszere ? Ez az egy elcseszett része van . A csapágy előtt van egy szorosan illesztett gyűrű ezt nyűgös lekínlódni , levettem már sokat , de most szakszerűen szeretném :)

PSoft

Amikor,nem "szakszerűen" vetted le,akkor hogy csináltad?

jani300

A szorosan illesztett gyűrű az ékszíjtárcsa felől van . Belülről egy vékony lemez két 5ös csavarral , na ehhez a két csavarhoz nem lehet hozzáférni a körmös forgórésztől .
Hárompofással lekínlódtam :( Haver simán letörte  az alu deknit. Na ezt nem fogom elkövetni .
Csinálnék valami szerszámot csak nem nagyon fér el semmi belül . Összerakni egyszerű , csapágy utána a lemez becsavarva , elé a szoros gyűrű és beleprésel a tengely .

jani300

Na mindegy csinálok hozzá eltolt 3pofás cél lehúzót . Kétszer még biztos használom . Ma vagy holnap .

jani300

Üdv ! Ma bontottam pár ilyet .Asys Elrest Machin Controler ASYS/CAN/M3/CPU167E/V1.51  
Nem igazán találtam róla konkrét leírást .
Ismeri esetleg valaki ?
Tisztában vagyok vele hogy meghaladja a tudásom , de hátha :)
Éppen megvan a gép dokumentációja is majd azért belenézek hátha megértek belőle valamit.

Béni

Lecseréltem az otthoni routert egy D-Link  GO-RT-N300-ra.
A csere óta nem tudok egyetlen FTP-re sem belépni.
Segítséget kérek a probléma megoldására!

jani300

Gondoltam hogy PLC ,most már azért szinte biztos . Belenéztem a gép könyvébe (amiben volt) .
Azt is látom hogy tartozna hozzá kezelőpanel , ami eddig még nincs:(  
Nem igen találok hozzá termék támogatást .
Pedig nem ósdi és jóáras volt .

KBalázs

Van valakinek ötlete, megoldása hogy a fórumra jött hozzászólások valahogy maguktól frissítsék az oldalt, vagy RSS lehetőség, stb? Vagy mindenki nyomja az F5-öt, vagy klikkelget?

svejk

IE, alá van egy kis segédprogi, ami beállítható időnként "megnyomja" a frissítés gombot.
Régen használtam, de már nem emlékszem a nevére.
Gondolom a kulcsszó valami refresh lehet.

keri

Valószínűnek tartom, hogy le vannak zárva azok a portok, amiket az FTP használna, vagy eleve az FTP van letiltva rajta.
Be kell lépni és körbenézni. Általában nem bonyolult, jó esetben csak egy pipa kell az FTP engedélyezéshez.

Béni

Köszönöm!
Sajnos eddig nincs megoldás. Ha minden engedve van akkor sem megy.
(Nem vagyok szakember, de néhány routert beállítottam már és nem volt ilyen gondom ...)

000000000

Sziasztok!

Tudom, volt már téma de nem igazán tudtam a fórumban visszakeresni;
golyósorsó, lineáris cuccok zsírzása.

Én http://www.cncdrive.hu/shop/index.php?categoryID=71" TARGET=_fnew>ezzel szemezgetek.

A netet túrva kiderült, hogy élelmiszeripari alkalmazásokhoz ajánlott. (az meg minek nekem [#circling] )

Szóval valami konkrét ajánlás érdekelne tapasztalt kollégáktól :-/...

Köszönöm!

nv5firipz

Szia!  
A CD és DVD mechanikus elemei is fehér zsírral vannak kenve. Használják még a nyomtatók, scannerek kenésére is.

hostya

A Klubersynth UH1 -et felejtsd el, naponta használom, valóba élelmiszer ipari alkalmazásokhoz való, de lin sínhez g.orsóhoz nem jó (még akkor sem ha ajánlják).
Ha már Klüber, akkor olvasd el http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0CFIQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.bearing.hu%2Fhu%2Fdownload%2Fdoc%2F581%2F&ei=H-P9U7DTOaiw7Aapw4GICQ&usg=AFQjCNFs8vNV6qWPvz0_WB7tproZujml2A&bvm=bv.74035653,d.ZGU" TARGET=_fnew>ebben a pdf-ben a hetedik fejezetet.
Én a MICROLUBE GB00, vagy a MICROLUBE GL261-t ajánlom.
A Festo, és a Rexroth is ezeket használja.