Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ebalint

Úgy emlékszem, hogy Svejk volt a "szenvedő" fél.

Jól ki lett elemezve a dolog.

Ha jól emlékszem Vbodi csinált magának, de lehet, hogy még másnak is bordáskereket. Annak idején elég jól dokumentálta.

keri

vbodi, illetve Kola után csináltam én is, bár Kola véste és forgatóval, de a papírskálás beosztást vboditól vettem, bár ő is gyorsan csinált forgatót.
Lényeg hogy annyira mint vbodi, én is meg tudom csinálni, de ilyen mélyen mint engem érdekelt volna nem lett kielemezve...de úgy tűnik nem véletlenül, bár azért mindenképpen érdemes volt kérdezni, mert kaptam pár jó ötletet.

keri

PSoft

jani300

Ha jól emlékszem a bordáskerekekhez a lefejtő eljárásnál is vannak fogszám csoportok szerint szerszámok 2 vagy 3 fokozat .
Emlékszem mert mellényúltam ,hogy modulonként  elég egy szerszám ,akkor a bordáskerékhez is ,de nem  :(

keri

Az festék, katicát festettem előtte egy bringa csengőre. [#bee1]

keri

3 fokozatot találtam.

PSoft

Jaaa...igaz lehet!

Ott vannak a fekete "pöttyök" is.:))

hk2gtkhm7

Sziasztok, íme az én bordáskerekem, 5cm átmérőjű, 1,96mm fogosztású. Esztergán készítettem a fórumról vett papírskálás ötlet alapján. Elsőre a fogak picit nagyok lettek, 1,5mm fúróból köszörültem a marószárat egy gyári 20 fogas bordáskerékról vett minta alapján.http://kepfeltoltes.hu/view/140504/IMG_28111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

hk2gtkhm7

Még egyszer:

http://kepfeltoltes.hu/140504/IMG_28111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

ncw4w5nca

Igen, csak attól félek, ha az 500 ampert ráeresztem a 130 amperes FETre, annak nem lesz jó vége

keri

Nem lehet visszább venni?
Nekem egészen 10A-ig vissza lehet korlátozni.

ncw4w5nca

Az enyémet 5-ig sőt van kisebb is, de én olyat szeretnék építeni, ami bírja 500-on. Hisz olvasztani szeretnék vele:)

frkdv6dyr

Átgondolom a párhuzamos kapcsolás lehetőségét :) ekkora árammal még soha nem dolgoztam. Most már engem is érdekel komolyban. Sőt amit utoljára mutattál 250A-es invertert azt megveszem én is. Ahhoz is kevés a 130A-es fet. Persze vannak itt nálam sokkal tapasztaltabbak, remélem valaki dolgozott már ekkora árammal.