Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

bujjpdu4f

bujjpdu4f

Pál:
Az MDI-s dolgot tudom.
Kari:
Hol tudom beállítani, nem találom.

besirkyjh

Szia  

Álltalában a + és a - billentyüket állitjuk hozzá  
ezt a " config - system hotkey " résznél megtudod oldani .

w0hgtwf3w

Én nem keltem korán Lásd a :#22205  :)))

Arany János

Szia elektron!
Már megint itt vagyok.
Tartom a hátam és várom a vesszőcsapásokat!!! :)))))))
Miután esténként végigpróbáltam mindent, amit javasoltatok és mégsem működött, jött a végső megoldás! (aminek az elsőnek kellett volna lennie)
Kivettem a pic-et és a 74... is, és elkezdtem leellenőrízni az egymás melletti pontokat.
És hát találtam "siphangot"!
A pic 1-2 lába között! Ami nagyítóval sem látszott! Óvatosan nekiálltam kapirgálni!!!
Az eredmény: működik!!!
Vérszemet kaptam és elkezdtem minden változtatást visszacsinálni, lépésenként.
A kapcsolás MŰKÖDIK!!!
Tehát balf... voltam-vagyok!!!
MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉREK ÉS KÖSZÖNÖM A TÜRELMET+JÓ TANÁCSOT!!!  

6rk75uezn

Kicsit viszatérve a betonvas edzésre,csak http://www.inter-tradekft.hu/betonacel.htm" TARGET=_fnew>itt 6 fajta betonvasat ir,valószinő nekem pont hegeszthető kis széntartalmú akadt a kezembe.

s7manbs8

Akkor most már a használathoz is sok sikert. :)

Arany János

Ennél a résznél megint sok bénázás várható!!! :)))))))))))))))))
Nagyon köszönöm!!!

bujjpdu4f

bujjpdu4f

Köszönöm, megpróbálkozom a beállítással.
Én is azt láttam volna logikusnak. (+, -)

9hpa53xy

Sziasztok! Van valakinek GAL20V8B programozója? Nagyon nagyon nagyon kellene egy.

Arany János

Már kezdeném is! :)))
Milyen kábelt javasolnátok hozzá?
(a frekvenciamérőhöz)

horcsab

Szia!

Elküldesz egy GAL-t meg a progi és bepörkölöm neked, posta fordultával megy vissza. Ha így megfelel akkor írj mailt.

Üdv: Csaba

ncw4w5nca

Szia vbodi!

Már egy ideje játszom a gondolattal, hogy kellene építeni egy indukciós hevítő-olvasztó berendezést. A gond csak az, hogy elektronikából elég kevés szorult belém:) Ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. a könyvtárban itt találtam egy rajzot, ami ha jól értelmezem, inverterhez készült. Nekem van egy inverteres hegesztő gépem,(IGBT) a névleges hálózati teljesítménye 18,2 kVA 65-75V 500A.

Kérdésem a következő: Melyik alkatrészt kell kicserélni, és milyenre, hogy gond nélkül lehessen használni ezen a teljesítményen?

Igaz vbodinak címeztem a kérdést, de szívesen elfogadok bárkitől segítséget:)

Előre is köszönöm, és remélem nem kell beneveznem semmilyen tanfolyamra, hogy választ kapjak a kérdésemre:)  

Üdv. Berényi József