Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

digital caliper measuring displacement of

000000000

nem sikerül.de az előző egy link akar lenni! nézzétek meg!youtube

000000000

sajnos nem jo a link! Elnézést kérek,! nem tudom ugy bemásolni hogy nézhető legyen. lehet nem engedi a szabályzat--

000000000

000000000

siker...sok érdekes dolog van,én csak ámulok!

000000000

Sziasztok! Kúpgörgős csapágyazásra lenne szükségem, mégpedig egy SKF 32007 típusú csapágyat néztem ki. Először is olyan segítségét kérném, aki már csinált hasonlót, mert ha jól értem a dolgokat akkor itt állítani kell a két külső csapágyrész távolságán. Ezt csak szimplán úgy szokás megoldani, hogy az egyik csapágyházba beljebb ütöm, vagy valamiféle csavaros megoldás kéne (egy csavarral feszítem a két csapágyházat)? Érdekelne, hogy van-e különbség hogy ha a két kúp egymás felé néz vagy egymástól el, vagy ez teljesen mindegy. A csapágyazásnak egyébként 30-40 kg-nyi radiális, és 20-30 kg-nyi axiális terhelést kell kibírnia kotyogásmentesen, szóval a sima golyóscsapágyazás szerintem nem jöhet szóba, de érdekelne egy nálam hozzáértőbb véleménye is (nincs ennek sok alapja csak úgy az tűnik reálisnak, hogy ekkora axiális terhelésre már kúpg. illik alkalmazni).  
Na hát egyenlőre röviden ennyi, minden kritikát várok mert nem vagyok túl szakértő a témában.
üdv,
Csaba

000000000

A kúpokat összefordítod. Az, az, a kisebb átmérő, a kisebb átmérő felé van.

A tengelyre finom menet kell. Amivel összehúzod a csapágyakat, annyira, hogy kezd szorulni. Majd óvatosan, engeded vissza forgatás közben. Addig a pontig, amikor simán kezd forogni. Itt rögzíted az anyát.

Csuhás

Esetleg egy androidos kütyüvel is megoldhatod a kijelzést:
http://www.yuriystoys.com/p/android-dro.html" TARGET=_fnew>Android DRO

000000000

Igen.csak a tolomero,es a telefon koze kell egy kabel,es egy softver..

Csuhás

Első ránézésre minden megvan az oldalon. A hardver elég minimális. A proci tartalom, és a protokoll leírás is megvan. Akár egy próbanyákon megépíthető.

000000000

Az elektronikahoz nem ertek! Sajnos tavol all tolem! De az androidos cucc nagyon jonak tűnik.

Szedlay Pál

Igen, miért tudsz máshol is?

000000000

A tolomerőbe a csatlakozoba kell egy blutuszos adat atvivő,es az androiddal keszen is van.

Csuhás

Inkább ftdi chippel egy vezetékes usb átvitelt javasolnám. A BT kapcsolattal csak szívás van. ( Például az asztalomon elronthatatlan, az ügyfélnél pedig mindig eldobja a kapcsolatot )